Učitelj

567

ж. у Ем. у Књажевцу, Живка Недићка из Г[м. уП рж. у Књажевцу. 19. У округу топличком:

Косара Степановићева из Кладова у Прокупље Ги Пр.ж. п. м, Даринка Давидовићка из Лесковца у Прокупље | р. 2 од.п. м, Емилија Зековићка из Ужица у Куршумлију, Станка Кондићева из Паланке у Ниш Тр. п, м., Драга Хаџићева из Алексинца у Ниш Ш р 2 од. п. м. Јелена Петровићка из М р, у П р. 3. од шем,. у Нишу, Драгиња Нешковићка изПр.2. од уПр. ж.п пу Нишу, Алекса Величковић из ЈУ р. у МУ р. у Џишу, Милева Новичићка из П р. му ПИж р. у Нипу, Милева Мупижабићка из Тешице у Јел пиницу, Аврам Стаматовив из МУ у ТУ раз. у Нишу, Драга Петровићка из П р. у МУ, р. ж, у Нишу а. п.

14. У округу ужичком :

Персида Јовановићева из Косјериће у Б: Башту ПИ р. 8. п., ЈосиФ Вуковић из М. Горе у Рогачицу Тр. пи, п., Христина Станишевићева из Рогачице у Кремане п. п.. Миленко Нешовић из [у И р. 1 од. у Ужицу, п, п., Косара Цветковићева у 11 раз. 1! од. у Ужицу, Мирко Богдановић из П уЈшШ ђ. м. у Ивањици п. п., Мллева Димитријевићева из Обреповца у Ивањицу Пор. п. п., Јелена Петровићева из Г. Добриње у Каран. Ти П р. п, м., Јован Голубовић из Дуба у Ужице П р.2 од. п. м., Ангелина Радуловићка из Чукојевца, (краг.] у Ариље ПШр. п м. Филип Радуловић из Чукојевца, у Ариље Шр. п.м,

15. У округу црноречком:

Персида Бобићева из Трњана у Вражогрнце Ти Пр.п. п, Светозар Михаиловић из Вражогрнца у Бољевац Ш пи ТУ раз. п. с, Милош Стојановић из ГиПр. у ПШитТу раз. у Злоту, Латипка Илићка из Ниша у Зајечар Пор. ж. шк, п. п.. Исак Израиљевић из Ту Шр. м. шк. у Зајечару п. п., Светозар Крапчевић из Зајечара у Вржогрнац Ш пи ТУ р. по мол. Лепосава Ђурићева из Неготина, у Злот Ги Нор. п. м. Иконија Кондићева из Лесковца у Зајичар Гр,м, п. п,, Персида Продановићева из Ресника у Зајечар Тр. ж. п,м.

16. У вароши Београду.

Анта Голубовић из Лапова у 1. р. у Палилули, Александра Голубовићка из Лапова у [ р. м. на Теразијама, Михаило Сретеновић из Лазаревца у Пр. на Сави, Радул Вељовић из В. Плане у Гр. 2 од. на Дорћолу. Живка Рушчуклићева из Обреновца уТи Пр. ж,. шк. у Савамали. Драгиња Милојевићка из Јагодине у ТУ р. м.

на Теразијама, Персида Татићка из Лесковца у | р. ж. шк. на зап. Врачару по м.