Učitelj

234

товић, учитељ у Средњеву; Миливоје Ђурђев“"ћ, уч. у Браничеву; Марија Младеновићева, уч. у Д. Ерушевици.

ХШ. Округ руднички,

Г. г. Живојин Милојевић и Христина Бојовићева, уч. у. Г. Милановцу; В. Цветковић, уч. у Руднику; Тривун Марић, уч. у Прањанима ; осн. школа у Заграђи; Тихомир Константиновић, уч. у Мрчајевцима ; Драгутин Зисић, учит. у Брђанима; Тома Соколо> вић, уч. у Јарменовцима, Коста Недић, и Савко Филиновић, уч. у Чачку; Вукашин Агатоноаић, уч. у Јежевици, Милева Радовано вићева, учитељ у Тијану; Јеремија Томић учитељ у Бељину; Михаило Милошевић, Витомир Јестровић, Сима Аћимовић, Сава Јовичић, Софија Вујићева и Лепосава Јовановићка — сва учит. у Краљеву; Ћирило Јанковић, учит. у Међуречју; Марија Богдановићка, уч. у Грачацу; Милутин Радоњић, Милева Јовановићева, Милева Шкрљићка и Милија Луковић — сви учит. на Рашкој.

ХТУ. Округ топлички,

Г. г. Катарина Ђорђевићка, уч, у Прокупљу; Јевта Милошевић, уч. у. Мекимџу; Јован Самокресовић, уч. у Блацу; Бож. Поповић, уч, и школа у Ђакусу; Љуба Ристић, уч. м основ. школа у Малчи, Савко Кучпарић, уч. у Каменици; Павле Доброњак, уч. у Матеје вцима.

Ху. Округ тимочки.

Г. г. Даринка Гавриловићева и Марија Личапипова учитељ. у Књажевцу; учитељ у Жани, Владимир Јоцић, Драга Грујићева, Даница Нешиђева и Милутин Радуловић учитељ у Бањи; Благоје М. Илић и Стана Нешићева уч. у Језеру; Алекса Васиљевић, учитељ у Лалинцима.

ХУГ. Округ ужички.

Г. г. Војин Љешевић, Миленко Нешовић и Гвозден Јовановић, учит. у Ужицу; Ђорђе Поповић, уч. у Доброселици, Јелена Петровићева, учит. у Карану; Никола Јовановић, уч. у Дубу; основ. ткола у Пожези; Недељко Игњатовић, уч. у Миланци; Димитрије Михаиловић, уч; у Лиси; Филип Радуловић, уч. у Ариљу.

ХУШЦ. Округ пцрноречки.

Г. г, Илија Радосављевић, Светислав Ивковић, Исак Израпље_вић, Зорка Несторовићка, Даница Николићева, учит, у Зајечару;