Učitelj

УЧИТЕЉСКИ РАСКНОЂЕД

Владимир Милутиновић из Тополе (краг.) у Јунковац (краг.) Павловић из Мајдана (рудн.) у Моравце (руд.) Џавловић из Божурње (краг.) у Ресник (краг.) Поповић из Мионице (ваљ.) у Катун (морав.) Радовановић из Ланишта (морав.) у Јагњило (краг.) Радојевић из Буковика (краг.) у Блазнаву (краг.) Стојановић из Смедерева у Гроцку.

Кнежевић из Смрдљиковца (под.) у Куприју.

- Поповић из Липолиста (подр.) у Шабац.

Војислав Пантелић из 'Текије у Јабуковац (крајн.)

Ђорђевић из Домуз-Потока (мор.) у Бошњане (краг.) Михаиловић из Рупља (пирот) у Кожељ (тим.

+ Крупежевић из Вел. Крсне (подун.) у Влашки Дб (пож.) - Милорадовић из Борча (краг. у Драгољ (рудн.) Саватијевић из Прокупља у Смедерево. |

- Станчић из Дебрца (подрин. у Варну (подрин.) Војислава Ризнићка из Секирице (круш.) у Прћиловицу (круш.) Војин Љешевић из Савинца (руд) у Чачак.

Вукашин Агатоновић из Јасике (морав.) у Крушевац. Гаврило Ранковић из Раче у Ћуприју.

Глигорије Миленковић из Винарца (врањ.) У Велуће (круш) Глиша Јовановић из Рабровца (подун. у Глибовац (подун.) Грујица Аџемовић из Јежевице. (рудн.) У Заблаће (рудн.) Дим. Ковић из Рушња (подун.) у Скелу (ваљев.)

Даринка Величковићева из Ариља у Бајину Башту.

Дамјан Тодоровић из Петровца у Кнежицу (пожагр.)

Данило Донић из Суводола (пирот.) у Преображење (врањ.) Данило Радић из Влакче (краг.) у Плажане (морав.)

Даница Акшамовићка из В. Врбнице (круш.) у Бресницу (руди) Васићка из Нереснице (пож.) у Мишљенован (пож.) Ђорђевићева из Пожаревца у Течић (морав ) Ђуричићева из Ниша у Ласово (пкрнореч.)

Ивковићка из Зајечара у Закуту (краг.)

Пантелићева из Омољинца (пож.) у Пожаревац. Франичевићка из Новог Корита (тим. у Неготин. Даринка. Антићка из Бадњевца (краг.) у Паланку (подунав.) Веселићева из Пожаревца: у Кораћицу (подун.) Димитријевићева из Пожаревца у Шапине (пож.) Ђорђевићева из Цветака (руди. у Самаиле (руди) Јосимовићева из Лосова (црнор.) у Мајдан-Пек. Лацковићева из Прељине (руди. у Гроцку (подун.) Миловановићева из Ћуприје у Београд. | Поповићева из В. Градишта (пож.) У Радујевац (крајин.) Протићка из Црквенца (морав.) у Паланку (подунав.) Ранковићева из Шапца у Београд.

Рафапловићева из Шапца у Штитар (подрин.) Спасићева из Неготина у Кобишницу (крајин.)

> Димићева па Радљева (ваљ.) у Конатице (подунав.) Деспот Станојловић из Коцељеве (подр.) у Голу Главу (ваљ.) Димитрије Бранковић и Смедерева у Липе (подун.)

Ђурђевић из Заблаћа (рудн.) у Рајац (крајин.) Јовановић из Београда у Рачу

Марковић из Чачка у Љутовницу (рудн.)

~

2

"

»

» » > »з

22)

Рај » 7 а 7 » У а > 2

»

» 7

»