Učitelj

84

УЧИТЕЉСКИ РАСПОРЕД

Живана, Бујдићка из Лесковца у Београд. Живана Павловићка. из Нирота у Вратарницу, прнор. Живка Прњаворчева из Шиљеговца (круш.) у Рановац (пож.) „ _ Красојевићева из Ниша у В. Извор (црнор.) „ – Поповићева из Буковика (краг.) у В. Плану (подун.) „ _ Кевићка из Закуте |краг.) у Краљево. „ _ ТриФуновићева из Калањеваца (руди, У Јовац 'морав.) Живко Вићентијевић из Речке (крај.) у Кобишницу (крај.) „ _ Живковић из Дворана (круш.) у Подгоран (прнор.) 1 Јовановић из Манастирице (пож.) У Пожаревац. „ _— Лукић из М. Крчмара. (краг) у Рановац (пож.) „ _ Поповић из Јабланице (при. у Сопот (пирот.) Живојин Васић из Нереснице (пож.) у Мишљеновац (пож.)

- Крстић из Љубовије (подрин.) у Лозницу

“ Манојловић из Жабара (краг.) у Лозовик (подун.)

У С. Првуловић из Д. Милановца у Кладово.

" Степановић из Бошњана (краг. у Наталинце (краг.)

- Стојановић из Лугавчине (подун.) у Михаиловац (подун.) » Стојићевић из Кнез Села, топл. у Плеш, круш.

> Токовић из Лисе рудн. у Каран ужич,

Живота Говедаревић из Дубоне, подун. у Ракинац, подун.

- Лукић из Салаковца, пожар. у Крњево, подун. Варија. Варјачић из Првонега, врањ. у Грошницу, краг. Зарија Павловић из Ст. Апибеговца, подун у Секирицу, круш. Ворка Адамовићева из Прњавора, подр. у Пирот.

Зорка Димитријевићка из " Свилајинца у Бољеван. „ _ Јовановићева из Петке, подун. у Домуз Поток, краг. „ _ Марковићева из Крушевца у Милутовац, морав. „ _ Милићевићка из Кличевца, пож. у Доњи Милановац. „ _ Ошкова из Поћуте, ваљ. у Љешницу, подрин. „ _ Џоповићка из Кобишнице, крај. у Рогачу, подун. „ _ Поповићка из Мионице, ваљ., У Катун морав. „ · Ристићева из Смедерева на уб. Иван Николић из Бајине Баште у Кремне, ужич. Илија Анђелковић из Сибинце, подун. у Амерић, нодун Милосављевић из Миријева, подун. у Стојник, подун. Тутуновић из Николичева, црнор. у Нови Хан, тим. Станковић из В. Јасикове, крајин. у Зајечар. Рајачић из Варварина, мор. у Ћуприју. Радосављевић из Књажевца у Ниш. Илић из Ниша у Макиш топл. „ Стошић из В. Боњинца, пирот. у Врање. Игњат Поповић из Ореовице, пож., у Салаковац пож. Илинка, Јоваповићка из Аранћеловца, у Чукојевац, краг. Исак Израиљевић из Планинице, црнор., У Зајечар. Јаков Мајашевић из Преображења, врањ., У Мозгово, круш. Јаков Мојашевић из Мозгова, круш., Маскар, мор. Јана Протићева из Лебана, врањ., у Власотинце, пирот. Јанаћко Голубовић из Кулина, круш., у Браљину, круш. Јанко Бошковић из Моштанице, -врањ., у Врању. Јанко Протић из Пожеге, уж, у Дуб. лож. Јеврем Матић из Недељица, подр., У Царину, подр.

2

»

>

"Јеврем Чакаревић из Горње Добриње, уж, У Ужице.