Učitelj

OON «г MH OSWSO + А ВУ“ « Ро РА ЊњЊ А | за Ги Фр. - за Пи р

GOLA ; e За qq, OCH. urkome

« ON ЕВИЋА ; A

- & | ЦЕНА 2 ДИНАРА КОМАД

(» МОГУ СЕ ДОБИТИ У КЊИЖАРИ ~ <

» ВЕЛ ВАЛОЖИЋА » БЕОГРАД +

Најбоља књига за поклањање деци 6 годишњим испитима .

Мали природњаци слике из природе — са више илустрацаја, написао МИХ. М. СТАНОЈЕВИЋ. » Издање ! књижаре РАЈКОВИЋА и ЋУКОВИЋА -и:

Цена 5 динара

„Нова Зора“

Тако he се звати Календар- "KRMANUR за 1925. год., у коме ће изаћи првокласни књижевни ра.ови најистакнутијих јавних радника _ Срба, "Хрвата и Словенаца.

"Овај јединствени. календар биће право огледало наших пнтелектуалних великана, а читалачкој публици како вароши тако и села, служиће „као општи зборвик праве душевне хране'и стварве забаве и поуке.

У забавни део „Нове Зоре“ ућиће књижевни радови који су примељени по расписаном, јавном конкурсу, а који су поред великих награда, хонорисани песме по Дин Ги 2 од речи, а проза Дин. 1 и 2 дд: ретка.

> Док радови, из области економско-привредне, права'и политике, историје, гиндроаног здравља, школе, цркве; уметности, књижевности, критике, социјологије, као и осталих научних 10645 писани |, од људи, чије је знање стекло опште признање. 854660 „Нова Зора“ представљаће; дело од првокласне. књижевно научне – - вредности, и као таква HOryanrn Ледну ПЛЕНА Хоја се ва O SDC "до данас осећала. | 24

Кад се напомене, даће издање“ Нове Зоре“ стати издаваче 1 „000.000

динара, биће свакоме Јасно, да је учињено све, да се читалачка публика

вадовољи. Растурање „Нове Зоре“ вршиће се преко нарочитих повереника,

па се изд -вачи надају, да ће се и T.F. Зен пи узети 38 овог NO Просветног посла. +

МЕН