Žena

640 ВЕНА

Садежај 10. броја „мене“.

Песма: Зашт' певате о љубави> Од Ахила. — Песма: Ђаволу дани — већ избројани, од 6 — Мудре мисли. Албанска лепотица. (Прича из најновијег балканског рата). — Туђе мисли. — Језик у служби народној, од М. Ђ, Туђе мисли. — На месечини. (Естетска слика). — Туђе мисли. — Сан Роба. (Фрагмент), од Светозара Ерваћанина Димитријева. — Код нас још увек не иде — здравље напред. — Како да привикавамо децу самосталном раду, од Грахуса. — Мудре изреке. — Књижевност и уметност. Разне белешке, — Белешке из здравља. — Белешке из домазлука.

Позив на претплату.

Са овим, 10. бројем улази наш часопис „Жена“ у своју овогодишњу четврту четврт.

Молимо најучтивије све своје поштоване претплатнице, које се нису одазвале, да обнове у најкраћем року претплату за ТУ. четврт.

Најозбиљније умољавамо и све наше поштов. дужнике, да се обратном поштом одазову и подмире дуговину, јер сваком своје треба, а доста смо имали обзира и чекали. Молимо и све пријатеље овог нашег часописа, да се заузму у своме кругу за придобијање нових претплатница, на чему бићемо јако захвални.

Цена је часопису „Жени“ за Угарску, Аустрију, Далмацију, Босну и Херцеговину 8 круна годишње, а на три месеца 2 круне. За Србију, Црну Гору, и све друге земље 10 круна годишње, а на три месеца 2 кр. 50 пот.

Претплата се шаље најлакше упутницом на администрацију „Жена“ Нови Сад (маск).

Рекламације ва поједине бројеве „гене“ узимају се у 06 зир само 14 дача по изласку дотичног броја, а тосле тог рока натлаћује се свака свеска са 80 потура, јер се одавде свима претплатницима најтачније лист отправља.

Администрација „Мене“.

Електрична штампарија дра Светозара Милетића у Новом Саду.