Žena

104 ХИА ИО 1 "._________

Садржај 1. броја „Жене“,

Песма: Срећа, од Лоле. — Песма: Вилинско колено, од Ахила. — Мудре изреке. — Дугачак језик. (Приповетка написана на основу судских списа). Од 6 — Туђе мисли. Језик у служби народној, од М. Ђ. — Ситнице о јелу и кујни, које нису ситнице, од Милице Ј. Томића. — Туђе мисли. — Књижевност и уметност. — Разне белешке. Белешке из здравља. — Белешке из домазлука. — Исправак. — Одговори уредништва.

Позив на претплату.

Молимо најучтивије све своје поштоване претплатнице, које се нису одазвале, да обнове у најкраћем року претплату за ТУ. четврт.

Најозбиљније “мољавамо и све наше поштов, дужнике, да се обратном поштом одазову и подмире дуговину, јер сваком своје треба, а доста смо имали обзира и чекали. Молимо и све пријатеље овог нашег часописа, да се заузму у своме кругу за придобијање нових претплатница, на чему бићемо јако захвални.

Цена је часопису „Жени“ за Угарску, Аустрију, Далмацију, Босну и Херцеговину 8 круна годишње, а на три месеца 2 круне. За Србију, Црну Гору, и све друге земље -10 круна годишње, а на три месеца 2 кр. 50 тот.

Претплата се шаље најлакше упутницом на администрацију „Жена“ Нови Сад (Ојмаек).

Рекламације за тоједине бројеве „гКене“ узимају се у 06зир само 14 дама то изљаску дотичног броја, а после тог рока натлаћује се свака свеска са 80 потура, јер се одавде свима претплатницима најтачније лист отправља.

Администрација „Мене“.

Електрична штампарија дра Светозара Милетића у Новом Саду.