Ženski pokret

Почетком новембра излази из штампе прва књига нашег Фонда за Издавање Дела Југословенских Женских Књижевника: Природа и Деца 20 приповедака за децу од Милице Јанковић са 24 колорисане слике од Милице Чађевик Књига ће бити на финој хартији, штампана цицеро-слогом, са колорисаним корицама. Изнеће око 10 штампаних табака. Цена у претплати 20 дин., скупљачима 10% попуста. Претплату прима Администрација Женског Покрета, Крал>а Милана улица број 85.

УКенст Покрет излази коицем сваког другог месеца у двомесечним свескама од метири штампана табака и стаје; ;на годину 36 динара; на пола године 18 дин.; на број 7 дин. Претплату примају наши повереници, а у Београду администратор сваког радног дана од 4 —6 по подне у стану уредништва. Моле се претплатници да достављају на време админи'Страцији сваку промену своје адресе. Ко од претплатника не прими на време број, може ra тражити у року од три месеца по изласку броја.

MF“ Нашим претплатницима. Молимо оне прешплашннке који нам дугују, да нам дужну арешплашу за ову годину одмах измире.

Уредник прима средом и суботом од 5 6 час. Рукописе треба слати на адресу; Уредништву Женског Покреша, Београд, Краља Милана ул. 85, Телефон 21-67.