Opštinske novine

О Г Л А С Офертална лицитација за набавку 100 вагона шљеског угља Извештавају се заинтересовани да ће се у Економату Београдске општине, Узун-Миркова ул. бр. 1 на дан 26.-IX. текуће године одржати офертална лицитација за набавку 100 вагона шлеског угља. Услови се могу добити сваког радног дана у канцеларији Економата од 8—12 часова пре подне. Из канцеларије Економата Општине Београдске ЕБр. 3370.

О Г Л А С За закуп зграде за смештај школских оделења на Врачарском пољу Обласни Школски Одбор за град Београд узеће у закуп зграду за смештај извесних школских одељења на Врачарском пољу (више Цветкове механе). Зграда треба да има најмање две велике собе за учионице и остале принадлежности. У оферте којима ће се зграда понудити у закуп треба означити услове под којима се кућа издаје. Оферте поднети лично или преко поште до 12. ов. м. на адресу: „Обласном Школском Одбору за град Београд, Основна Школа код Саборне Цркве".

О Г Л А С Офертална лицитација за набавку 10—12 радиатора са вентилаторима и засебним електро-моторима, за загревање просторија топлим ваздухом. На дан 25. IX. текуће године у 10 часова пре подне одржаће се у Економату Београдске Општине, Узун-Миркова ул. бр. 1. офертална лицитација за набавку 10—12 радиатора са вентилаторима и засебним електро-моторима, за загревање просторија топлим ваздухом. Технички услови као и нацрт радиатора могу се видети сваког радног дана од 8—12 часова пре подне у Економату Београдске Општине. Из канцеларије Економата ЕБр. 3054.

О Г Л А С Лицитација за набавку 1.000 комада монофазних струјомера 1.5—10 ампера 220 50 периода за потребе Дирекције трамваја и осветљења На дан 29. септембра текуће године у 10 часова пре подне одржаће се у Економату Београдске Општине, Узун Миркова улица бр. 1., офертална лицитација за набавку 1.000 комада монофазних струјомера 1.5—10 ампера 220 50 периода за потребе Дирекције трамваја и осветлења. Из канцеларије Економата Београдске Општине ЕБр. 3087.

О Г Л А С Позив за плаћање дужних такса за гробнице Отсек за гробље Општине града Београда актом својим НГБр. 2642 од 15. августа ове године доставља списак гробница за које није плаћена такса дужи низ година. Како по правилима службе на Новом Гробљу оне гробнице за које се 5 узастопних година не плати такса, прелазе поново у власништво Општине а посмртни остатци из тих гробница закопавају у општу гробницу, позивају се породице, родбина и пријатељи ниже именованих покојника, да дужну а не плаћену таксу за ове гробнице исплате како не би наступио наведени случај. То су гробнице: Алини Марије, удове; Анђелковића Стојана, књиговође; Баланицкове Ане, удове Барлове Милеве, удове; Бајић Софије, удове Вуковића Васе, ковача; Васиљевић Наталије удове; Гавриловића Моје, саветника у пензији Димитријевић Анке, удове; Драгићевић Ана стасије, удове; Герасимовић Љубице, удове Породице Исајловића Јована, трговца; Масе Ивановића Милоја, бив. коњичког мајора масе Јовановића Ђоке-Земунца, бив. кафеџи је; Кудовића Зарија, пензионера; Костић Ка тице, удове; Кузмановића Милоша, пензионе ра; Лештанин Марије, удове; Лазаревића Ра дована, бив. Благајника Мин. правде; Јефти ћа Стерије, свештеника; Љубибратића Мите војводе; Матоша Антона, бравара; Мађаревића Богосава, бив. кафеџије; Миленковић Јелисавете, удове; масе Марковић Јелисавете; Милојевића Косте; Медаковића Љубомира,