Policijski glasnik

СТРАНА 376

ПОЛИЦИЈСКИ ГЛАСНИК

среза псготинског. Коњ је ддаке дорагасте, па деђпма има беду ддаку од убоја седда, матор 8 годииа, са жигом подожепо «Т». Депеша вачедппка срсза неготннског Бр. 1 1889.

Ноћу између 17. и 18. пр. м-ца непознати крадљивци укради су 1 3 брава бедих окаца из затвореног тора Илије С. Драгомировића, земљодедца из Брестовца. Депеша комесара борског рудника Бр. 15 505.

Ноћу између 2 6. и 28. пр. мца непознати крадљивци укради су са ливаде зване (( Рекараче" једног коња и две кобиле Михаилу и Мидану Брегдишићу, земљод. из Павића. Коњ је стар 12 годнпа, Д1аке доратасте, висок 145 см., са жпгом <( Њ», са пресеченом копстом на девој задњој нози. Кобпде су обе длаке зедене, старе 8 до 10 година, једна висока 153 см., са жигом (( К", а друга 147 см., са жигом «В"Депеша начедпика среза депечичког Бр. 19318. Иоћу између 26. и 26. пр. м-ца непознатп крадљивци укради су једног вола Јону Антовијевпћу, земљоделцу из Велике Каменице. Во је стар 9 година, добро урањен, тежак преко 400 кгр. Депеша начелника ср. кл^учког Бр. 1 1 630. Ноћу између 2 7. и 2 8. пр. м-ца непознатп лоиови укради су пз поља једпЈ кобнду Илији С. Стојановићу, тежаку из Тополов-ника. Кобила је ддаке зедене, матора 7 годива, без роваша, са жигом »О". Депеша начелника среза рамског Бр. 15171.

Ноћу између 28. и 29. пр. м-ца непознатн допови украли су из авлије Јовапа Војпповпћа, из Дољашнице, 2 3брава оваца, од којих су 15 беде а 7 оваца и 1 ован црни. Депеша начедника среза рамског Бр. 15168. Обраћа се иажња свима полпцијским и општинским вдастима на ове покрађе. УХВАЋЕНИ * Страхиња Нена)&ћ, од^-ди осуђеник, за кога гмо изнелп потерницу и 41. броју, Сретен Макић и Никола Ивановић, одбегли судски прптвореници, и Михаидо Марковић., абаџијски раденок, за које смо изнели потериице у 44. броју «Полици;јскога Гласника®, ухваћени су, те је нрестала потреба за њиховим тражењем. — СКРЕЋЕ СШ ПАЖЊА Нод игтрагом и у притвору код кварта варошког Управе града Београда налазе се због опасне крађе: Радивоје Радуловић, из Пожаревца, Мидан Грбић, „Ђопа", из Пожеге, и Милутин Петровић, из Мидаковице у срезу јадранском,—сви коцкари. Радивој и Милоје су већ биди судом ооуђивани због крађе, а за Милутина иследна власт нема података да је био осуђиван, но сумња се, да су сва тројица изиршила још где какво казиимо дедо. Изпосе се њихове Фотографије и екрсће се пажња свима подицијским и општинским властима, а приватни се моле, ако би што знали о овпм коцкарима, да одмах изиесте кварт варошки с позивом па Бр. 1302 6.

■ Н

>

т

ш«Ј

шштшшж

шшшшшшшШшШш.

ЈДтамла 1^раљ. Срп. Државна Штампарија