Policijski glasnik

СТРАНА 344

ПОЛИЦИЈСКИ ГЛАСНИК

БРОЈ 43

врачароком једну превару, па је по њеном извршењу побегао. Милан је отар 2 4 године, омаленог раота, бркова мадих; од одела има чакшире мрке боје, на глави шајкачу, а на ногама цокуле. Акт начелника ореза врачароког Бр. 146 8 4.

Никола Живковић, бив. пешадијски поднаредник, родом из Књажевца, извршио је опасну крађу Велимиру Живковићу, из Књажевца, и по извршењу дела побегао. Акт начелника среза заглавског Бр. 18618. Позивају се све полицијске и општиноке влаотп, да предузму потребне кораке за проналазак крадљиваца, покрађе и лица која ое траже. .. .«»... Т Р А Ж Е с Е Даринку, кћер Ђорђа Стошића, надничара из Врање, која је 13. овог меоеца побег,:а из Врањске Бање, где је била у служби, тражи

Бранко Здравковић, родом из Алекоинца, и Милан Јанковић, из Куоадка, кројачки шегрти код Светозара Милојковића, из Крагујевца, утекли оу 14. ов меоеца из Крагујевца и до данао ое ниоу вратили овоме мајотору. Бранко је приликом беготва однео оа собом 20 динара. Бранко је отар 14 годипа, очију граорастих; од одела носи грао капут и панталоне, на глави црн шешир, а на ногама опанке. Милан је «-тар 1 4 година, дежмекаот, илав ; од одела носи жут, штоФан капут, црне панталоне, на глави качкету, а на ногама опанке. Депеше начелства округа крагујевачког Бр. 1 8576 и 1 8577.

И 3 ПОЛИЦИЈСКОГ АЛБУМА Ноћу између 20. и 21. овог месеца, ухваћени су у радњи г. Арона Теота, телалина, у улици Краља Александра Недељко Па

Топчидеру, у којој оу били на раду, и ниоу могли бити пронађени ове до означеног дана и ако је врло живо трагање за њима било предузето. Како су Милош и Недељко били у бегству више од месец дана, то је велика вероватноћа, да су извршили још како кажњиво дело, те стога. им износ.имо Фотографије и позивамо ове полицијоке и општиноке власти а и приватне, да ако би што год о њима знали извеоте Управу града Београда. Ј.

СКРЕЋЕ СЕ ПАЖЊА Још пре месец дана нађено је једно мангуп теле у атару оела Валевца, среза заглавоког, чији оопотвеник још није пронађен. Теле је маторо 3 меоеца, женско, жуте длаке. Акт начелника среза заглавоког Бр. 20 1 53.

Персиду Петровић, собарицу, која је у последње време била у Књажевцу, тражи начелник ореза заглавоког актом Бр. 17 465, ради издржавања петодневног затвора.

И Недељко и Милош били С у на осуди У београдском казненом заводу због ваше опасних крађа, али су 2. септембра ове године уопели да утекну из илетароке радионице у

пронађен. Акт наче.шика среза орашког Бр. 1 5541.

начелотво округа врањоког актом Бр. 1 5 339. Даринка је стара 16 година, средњег раста, добро развијена, у лицу смеђа, на једном образу има белегу од посекотине. Износећи њену фотограФију позивамо ове влаоти да је потраже и пронађену спроведу поменутом начелству.

КодјјМате Нетровића, коцкара. из Марковца* ореза орашког, нађен је један крађен грамо" фон са 12 плоча, чији оопотвеник није још

вловић и Милош Кнежевић, одбегли ооу ђеници београдоког казнелог завода, на оамом делу опасне крађе.

Штампа 1^раљ. Срл. Државна Штампаркја

уредник, пџшсгн Ј ђ. ЈЈлимПић