Prosvetni glasnik

548

СЛТЖВВНИ ДЕО

шени ђагс Учитељске ПЈколе с иснитом ; за заступника учитеља основне школе у Чубри, Ћирило ЈанковиК, ПЈ)еђашњи привремени учитељ ; за заступника учитеља сва 4 разреда основне школе у Метришу, Душан ЛедиК, пређашњи привремени учитељ; за заступника учитеља основне школе у Малој Јасикови, Еоста СиасиК, пређашњи привремени учитељ. у округу крушевачком: за учитеља I разреда основне школе у Падежу, Милева Лазићева, учитељица I и II разреда основне школе у Драчи, округа крагујевачког. у округу моравскои : за заступиика учитеља сва 4 разреда основне школе у Дворишту, Милутин СтојановиА, свршени ђак Учитељске Школе с иснитом; за заступника учитеља III разреда основне школе у Јагодини, Михаило ВеличковиК, пређашњи учитиљски заступник. у округу нншком : за застунника учитеља сва 4 разреда основне школе у Бовану, Прока МилошевиЛ, свршени ђак Учитељске Школе с испитом. у округу пиротском : за учитељицу сва 4 разреда основне школе у Шпају, Аеиосава ПоиовиИка, учитељица II разреда основне женске школе у Пироту, у Тија Бари, округа истог. у округу подринском : за учитеља основне школе у Горњој Буковици, Славољуб ПаниИ, свршени ђак Учитељске Школе сиснитом; за заступника учитеља II, III и IV разреда основне школе у Узовници, Ђојислав П. Павловић, пређ. нриврем. учитељ. у округу подунавском : за застунницу учитељице I и II разреда основне школе у Церовцу, Еосара МиниЛева, свршена ученица више Женске Школе сиснитом; за заступника учитеља основне школе у Крушевици, Ђластимир Гавриловип, пређашњи учитељски заступник ; за заступника учитеља сва 4 разреда основне школе у Поповићу, Радисав ОбрадовиК, свршени ђакУчитељске Школе с испитом ; за заступницу учитеља сва 4 разреда основне школе у Шопићу, Станика СтојадиновиЛева, свршена ученица Више Женске Школе с испитом. у округу пожаревачком: за учитеља сва 4 разреда основне школе у Кленовнику, Чедомиљ ВучиИевиИ , пређашњи учитељ; за учитеља сва 4 разреда основне школе у Впнцима, Милица Младенови&ева, учитељица II разреда основне школе у Голунцу, округа истог; за учитеља сва 4 разреда осиовне школе у Ћириковцу, Глигорије ПетровиИ, учитељ III и IV разреда основне школе у Бабушинцу, округа истог; за заступника учитеља сва '

4 разреда основне школе у Мустапићу, Милоје БорисављевиК, свршени ђак Учитељске Школе с испитом; за заступника учитеља сва 4 разреда основне школе у Изварици, Михаило ПавловиЛ, свршепи ђак Учитељске Школе с испитом; за учитеља сва 4 разреда основне школе у Јошаници, Сава МилосављевиК, пређашњи учитељ. у округу рудничком : за учитељицу I и II разреда основне школе у Враћевганици, 31арија СтанишиАева, учитељица III и IV разреда основне школе на Савинцу, округа истог; за заступника учитеља III и IV разреда основне школе у Нрилипцу, Милош ЖивковиА, свршени ђак Учитељске Школе с испитом; у округу тимочком: за учитеља III и IV разреда основне шкоде у Доњој Каменици, Милорад ГрбиК, пређашњи учитељ; за учитељицу I и II разреда основне школе у Доњој Каменици, Персида ГрбиКка , пређашња учитељица; за учитеља принравног и I разреда осаовне школе у Метовиици, Станоје Е. Вистип, нређашњи учитељ; за заступницу учитељице приправног и I разреда основне женске школе у Оштрељу, Еосара ПетровиКева, пређашња учитељска заступница. у округу тошшчком : за учитеља I и II разреда основне школе у Блажеву, Сиасоје ЕониК, учитељски заступник; за учитеља III разреда основне школе у Куршумлији, Витор ЈелиеијевиК, пређашњи учитељ; за учитеља сва 4 разреда основне школе у Блацу, Митар ВјелиК, пређашњи учитељ.

ПРЕМЕШТАЈИ ПО МОЛБИ Нретписом министра просвете и црквених нослова премештени су по молби: у Веограду: за уч. I раз. осн. муш. у Палилулн, Станислава, Јовановићева, уч. III раз. осн. жен. шк. у Ваљеву; за уч. IV раз. осн. муш. шк. на Источном Врачару, Михаило ГрујичиК, уч. 1. од. IV раз. осн. муш. шк. у Ваљеву; за уч. II раз. осн. муш. шк. на Теразијама, Димитрије СтојановиИ, уч. II раз. осн. шк. у Рековцу, окр. моравског; за уч. IV раз. осн. жен. гак. у Иалилули, Вукосава НиколиАева, уч. 2. од. II раз. осн. муш. шк. у Нишу, код Саборне Цркве. у округу ваљевском: за уч. I раз. осн. мушк. шк. у Обреновцу, Анка ОбреновиКева, уч. I и II раз. осн. шк. у Враћевганици, окр. рудничког; за уч. I и II раз. осн. шк. у Бранковини, Михаило МаксимовиК, уч. III и IV раз. осн. гак. у Миличиници, окр. истог; за уч. II раз. ос. шк. у Мионици, Миливоје Ж. Пауновић, уч. сва 4 раз. осн. шк. у Цветановцу, окр. истог; за уч. II, III и IV раз. осн.