Bodljikavo prase

- - ^ ^

-С/

(» (! » (» I ( \\

Деповођн: Изведоше те на саламет и сад се праве луди ал тако је увек када Кате воде политику по туђој памети. Наивку: Код тебе је цела грешка што се бавиш спекулацијом а не носиш портиклу па тако ти млеко пада на капут. Високом пензиоиеру: Чим нема клопања и муле>.ине ти ропКеш а заборављаш како си сам радио. А, брате, ако кемо право, ти си био исти такав, јер преча је кошуља од хаљине. Малом Влади: Добро радиш али није весело па зато не долази у обзир за шаљиви лист. ВидаковиКу: Бар да нам се јавиш за кусур, јер овако те сањамо у виду канте за маст. Панти: Није баш важно поломај, главно је мање радити а више наджиравати, е то вешт човек увек може да постигне. Министарки: За вас је добро да упознате како живи сиромашни јер када су вам то у своје време причали ви нисте веровали, 7 * 4 ЗАР САДА1 — Молим те, мама, пусти мо у зоолошку башту да гледам мајмуме1 —■ Забога, шта ти пада на памет| Зар да идеш да гледаш мајмуне, сада, кад је тетка Сока овде? * — Ви сте украли моју слику. — Хм, нисам... у сваком случаЈу потпис нисам украо.

Разумем да еи у бризи када твој Џими ста Ах1 То би била најмања брига, само да није

стамент.

шо путује за Енглеску. заборавио да напише те-

Вери: За твој тен је најбоље ако пораниш свако јутро па изађеш у башту да плевиш. Сунца ће те опалити боље него да си била на мору. Грлици: Када се на селу живи без пудера, ружа и кармина, мо^и^еш и ти. А ако баш треба нека косметика, пробај сириџик. Ленки: Постоји и песма која Вам јасно показује пут у животу: »Терај Ленка, риђу и зеленкак Мицкошу: Боље је имати двојицу него ниједног. Зато ти држи везу са обојицом. То данас је и иначе у моди дупло везано. Бранкици: Стара песма. Док сте били млади све је ишло као по лоју а пријатељи као блата а када сте ушли у родине — нигде никога. Ту има само два излаза. Или се подмладит^ или се помирите са судбином. Олги и Зори: Ортаклук никад није добар а нарочито у љубави. Иако сте с'ад у свађи и свака ми заједно пише, ја обема одговарам јер сте у истој ситуацији. Боље се помирите сад него по , сле када вас обе напусти. Биси: Мужеви нису сви ист«. Неки су питоми и слушају а други су се осилили (пошто знају де жена има више) па не трпе ђем. Са њима треба полако и низ длаку. Куми: Чим еи се поверавала другарици, то је као да си дала оглас у новине. Зато си сама крива за све.

— Султан: —. Шта би хтели да радите! Сликар: — Ништа, само да останем 14 дана овде... ради ету/. Тано се говори и дешава ..,»У возу увек нађем места а без да газим другима ноге«. Био сам возовођа. ...»Једини сам ко|и на позорници рецитујем, а без да ми помаже шаптач«. Говорио је сам шаптач. ...»Лудујем за природним лепотама, нарочито волим лепе изгледе«. Сваког дана је седео по парковима и посматрао како пролазе девојке на бициклима. ...»Раскинула сам веридбу са Перицом, јер је имао масу мана«„. Између осталих ту, што је ве>1 био ожењен. ...»Сав сам живот посветио уметности. Али уметност није то ни опазила и више је волела да буде у друштву других.

Прва внж навике моћ

/ Врач погађач.: — ПретстоЈи Вам велико разочарења.

. 1 ?-Ч-