Branič

РАСПОРЕД РАДА

51?

евоју дужност; б) одређивапе сваког радног даиа запискичаре за суђење код појединих већа, старајући се расподела, међу њима буде равномерна; в) припремаће предмете по захтевима да се судије издаду суду за кривична дела и по тим предметима биће записничар; и г) радиће по позиву и као записничар у општнм седницама персоналног већа и комисије за оцењивање елужбеиика овога суда. У случају сгјречености г. ТрМкунЦа бамењиваће га у поменутим по* словима г-ђа Јовановић Јелка, секретар Овога суда. Секретар г. Кордић Момчило припремаће предмете по дисциплинским КЈ )Нвицама за доношење одлука, Шдиће о њима најбрижљивију евиденци х ју> етарати се о брижкивом вођењу уписника Дисц. и бити по тим предме-.. тима записничар: уз то он ће Номагати г. Тривунцу у вођењу послова. Сгакретар Г-ца АтакацШзвнћ Славка и Директор каицеларије г. Којић Живојин, вршиће обе ; носл'ове судске управе: а) администрацију и остале послове судске Јшравв, поред онкх ниже нарочито побројаних по упуствима потписапога; б) ст&рапе се и настојати да се уредно Еоде уписници Су. и Пов. в) Секретар Г-ца Атанацковић учествоваће по позиву као записничар у општим седницама, код персоналнога већа и комисије за одређивање службеника овога суда, и као записничар на судијским и адвокатским испитима. У случају спречености Г-це Атанацковић, замену ће по потреби од-. реднти потписани.

5 В) Судска писариица I Пословима судске писарнице и архивским пословима руковаће г. Милић Велимир, главни архивар, који ће истовремено бити и претстојник суд-> ске писарнице. Благајничке послове у овоме суду и послове режисера вршиће г. Јаковљев Алексије, канцеларијски чиновник. Послове Рачукског отсека, код овога суда вршиће додељени вишн инспектор Финансијске дирекције г. Јовановић Миливоје, као шеф а као књиговођа г. Марковић Олга, канц. чиновник овога суда.

Г. Охпита наредба Особље има долазити на дужност тачио у 8 часова ујутру и 15% ча-. сова по подне. Радно време од 8 до 12% часова и од 15% До 18 часова. Време инласка објавиће се особљу преко служитеља. Суђење по већима има почињати од 8.30 часова ујутру. Суђење ће се вршити само пре подне, а по подне ће чланови већа' само припремати предмете за рад за идуће дане. Јавне расправе код већа неће се одређивати суботом кад преко недеље нема ни државних ни верских празника. Субота остаје резервисана за нејавна суђења и одржавање општих седница. За време рада по већима забрањује се улазак евакоме без разлике сем позванога особља. Службени послови које треба обавити по одељењима где раде већа вршиће се пре почетка нли по завршетку рада у већима. ОКРУЖНИ СУ ЗА ГРАД БЕОГРАД I Судско одељзше 1. Судска управа: Све послове судске управе поред потписаног и судије г. Родољуба. Конића, који се поред редовне службе додељује судској управи вршиће секретар суда г-ђица Љубица Недељковић и суд. приправници Миодраг Марковић и Милан Марковић. Одељење суд. управе радиће све псу*ове предвиђене у §§ 7 и 8 с-уд. нословника.