Džuboks magazin

Alanov uspehu „OBimpi|i“ Ш Alan Price je pevao u pa riskoj „Olimpiji”. Tom prilikom rekao je francuskim novinarima: „Da bi moja grupa „Alan Price set” imala uspeha, potrebno je da nađem još dva dobra pevača. To je mnogo teže no što sam zamišljao: nikako da nadem nekog ko bi bio po mom ukusu”. Pariski muzič ki kritičari su zabeležili da je grupa i bez toga izvrsna, zahvaljujući tenor-saksofonu Stiva Gregorija, trubl Džona Voltersa, bariton-sak sofonu Kliva Barousa, bubnjevima Roja Milisa i basu Biitsa Slejda.

I Vilar u Italiji ф Italija je postala stecište poznatih pevačkih imena iz celog sveta, a italijanska televizija otvorila je svoja vrata inostranlm interpretatorima što do danas nije bio čest slučaj. Najnoviji gost popularnog konferansijca Majka Bondorna je mladi francuski pevač Herve Vilard, proslavljeni interpretator melodija „Capri c’est fini” i „Mourir ou vivre”. Herve je istovremeno prihvatio ponudu da peva na festivaiu u San Remu.

Nile već tigar

ф „Tigar” је nađimak Toma Jonesa, danas svakako najpopularnijeg vokalnog soliste Velike Britanije. Tom je zaista „tigar”: o tome svedoče i njegov silovit glas i neodoIjiva pojava, Pevač je ovih dana stigao u Italiju radi učešća a emisiji italijanske televizije „Giochi in famiglia” 1 pregovora oko snimanja jednog muzičkog filma u kome bi mo partner bio popularni komičar Džeri Luis.

B!1