Filatelista

ВЕСТИ, ПИСМА, НОВОСТИ...

Друштво филателиста „Нови Сад" из Новог Сада наставља своју богату издавачку активност новим пригодним ковертима ове јесени, учествујући тако у обележавању значајних догађаја везаних за свој град и шире. Осмог септембра издат је коверат са жигом посвећен културној манифестацији у Сремским

Карловцима под називом „Бранково коло". Седмог октобра, пригодним ковертом са жигом обележена је 25-тодишњица Савеза извиђача општине Нови Сад. Друга филателистичка изложба у Новом Саду, „Дунавфила 78", обележена је занимљивим ковертом и жигом.

Ласло Пухалак

„Поштовани друже уредниче,

Као претплатник на Ваш часопис, овом приликом желим рећи све најбоље и уједно похвалити све Ваше напоре и рад који су допринели да часопис добије изванредно пун садржај и врло лепу опрему.

Сматрам да је часопис „Филателиста" једини прави филателистички часопис, који даје потпуне информације. Посебно се захваљујем на проспектима који су ми достављени са бројем 176. То је једна ситница и мала пажња која

истина може сваког правог и искреног филателисту много обрадовати и привући. Још једном се на истом захваљујем, уз моје искрене филателистичке и срдачне поздраве."

Томислав Шћекић, правник 54400 Баково, Змај Јове 7.

17