Jugoslovenski Rotar

deži u kojoj su učestvovali dražesna gospodjica Viola Ilma iz New York City, poznata pobornica pokreta mladeži i mladi Dar: rela Brady iz Minneapolis-a, Minnesota. Druga plenarna sjednica zaključena je imenovanjem pretsjednika i blagajnika Rotary International, te s izvjeStajem ad hoc odbora za proučavanje imenovanja časništva R. I.

U utorak prije podne Council of Legislation ponovno se sa: stao u Public Auditorium-u. Prije podne su stotine rotara prisustvovali 47. Vocational Craft Assemblies, prigodom koje skupštine su svi rotari sličnih zvanja diskutovali o zajednič: kim problemima. U utorak uveče održane su tri priredbe, koje su bile očekivane s mnogo inferesa: svečana večera za britski imperij, španjolsko:portugalska svečana večera, te svečani ples pretsjednika. Convention Hall, gdje je održan svečani ples u počast pretsjednika bio je tako ukrašen, da je davao zaista najz: svečaniju sliku. I ako su stotine rotara i njihovih gospodja prisustvovale plesu, prostorije su bile dovoljno prostrane za sve učes: nike. Odličan orkestar od 70 glazbenika svirao je za vrijeme plesa.

Srijeda ujutro, dne 21 juna, bila je posvećena tajnom gla sanju po delegatima iz Udruženih Američkih Država, Kanade ı New Foundland-:a za imenovanje direktora. Održane su skupštine Boys Workz:a (Rad dječaka), Vocational Service (Služenje u zva:

S lijeva na desno: Gerald Edson Murray, guverner 154. distrikta (Indiana), ваја Murray, ing. Radovan Alaupović, guverner 77. distrikta, Titus Zbyszewski, guverner 85. distrikta (Poljska).

|]

7