Naša pošta

НАША ПОШТА излази сваког месеца.

Претплата: 40 д. за годину, 20 д. за пола године. Шаље се Администрацији „Наше поште“ преко Пошт. штедионице на чековни рачун бр. 58.888.

ПНЕ АЕ НЕ

Не лежи опасност у овим кризама. Главно је, да народна школована интелигенција буде прожета осећањем етничког живота и народног морала. Мислимо да у овоме лежи снага политичког живота и добре управе.

Активност политичког и државног живота мора да базира на свежим моралним снагама народа. Ова снага претставља најконструктивнији фактор у историји једне нације. Народне вође и управљачи, који су познавали и управљали се по диктату ових народних унутрашњих сила, стварали су часна дела и велике епохе.

Д-р Милорад Драгић („Политика“)

нееивсананаво ин лане ананас ИЗ УРЕДНИШТВА

Г. д-р Шоћ се вратио са пута у Зетској бановини у којој је одржао низ састанака,у разним селима и градовима, на којима су третирана разна политичка и економска питања, међу којим и питања саобраћаја. Понаособ, п. т. т. саобраћају у Зетској бановини мора се поклонити већа пажња. Васпоставом Дирекције пошта и телеграфа на Цетињу доћи ће се свакако до жељеног побољшања.