Nedelja

КОРИСТ 3-А.

V СРПСКА ЕЛЕКТРИЧНА ФАБРИКА

з^.

■ ^Х - •5*~~ — Л Љ&. -■% ШШ: 1 У л - Бр. 16

ј-р —1ч ч Г ^ '^^шИ МД кад се карП-,\ "-добити по\'' .најм^. 5,кгр. Фине \'У,млевене каФе

ПРЖЕЊЕ и МЛЕВЕЊЕ КАВЕ У СОПСТВЕНОЈ ЗГРАДИ јИала зарада белики обрт

Скопљанска -ул. Бр. 16

п. п. на количине преко 5 килогр мимо {гапсо поштарине добијају и знатан рабат У Београду по жељи носим робу у стан, без икакве награде за донос робе. Јављам п. пријатељима, познаницима и потрошачима, да сам монтирао у Београдуза сада најусавршенију и најпрактичнију ..аутомат" машину за пециво и млевење каве. Машина је награђена на највећим светским изложбама, првим наградалга а прва и једина је за сада у Србији, с тога скрећем пажњу свакоме, да ће бар за сада само код мене моћи добити чисте пржене каве ма које врсте, као и фино млевене, која свагда мора имати најбољи укус и одличан мирис. Тражим свуда честите препродавце, којима је у изгледу лака и необично обилата зарада. Поруџбине вршим тачно, солидно и веома брзо, о чему - се свак може уверити. На захтев п. потрошача набавио сам и могу их услужити свежим сурогатима и додацима за каву, на које сам нарочито обратио пажњу. Уз фабрику је и одлично снабдевена колонијално-бакалска радња, са ценама минималним, те сам у могућности да своје п. потрошаче задовољим како избором.тако квалитетома и малим ценама. Конкуренција искључена.

1 на стоваришту за млевење ка^е, зне величине $ б. /

Сава Ђорђсвић „Јерменин", бив. закупац .Тамиса*' до Два Сокола .

7! О ГП чз т 3 н > п јв т а >

НОВИТЕТ ЗА СР5ИЈУ и БЕОГРАД

ЖИРОВНИ ВЕНАЦ" 1најлепшем месту у Београду на „Зеленом венцу" "^еоградског Пореског Одељења 'м под закуп и снабдео сам је нокМештајем. Собе су чисте и здраве Ј.НИМ и више кревета. ( де пиће одавно је познато п. пу- ( дикао природно и потпуно чисто, ) це\ се сваки може уверити. ^ Ц је одлична, да је њоме сваки [ рљан, а цене како собама, тако у и јелима врло су умерене. Л Длекса Ј. МилутиновиЈ* гостионичар.

1 гђПТПГР " &"$ Жквкови ^ и АнтонијевиЈ! чији ј| | Чг Џ ИЈХ А се атеље налази у Коларчсвој I 1 ул. бр. 5, где је дрогерија Гуслара врше сни- ] ' мања у свако доба дана, без обзира на.лепо ' или непогодно време. Снимања врши и ноћу, само за то ваља јавити раније. — Снимања тачна, израда лепа, цена умерена —

ег

КЊИГА ТАБЛИЦА

Ћ

М ШТУГЕ ДРВЕНЕ ГРА1Е,

к»«»ии«Иа«ж»»

ПО ЦЕИУ ОД 1'— ДИНАРА МОЖЕ СЕ ДОБИТИ КОД ГЛИШЕ ЈОСИПОВИЋА, снтара и МИТЕ СТАЈИЋА, књижара

$