Nova iskra

НОВО=ОТВОРЕНА ПОМОДНО-МАНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАДЊА МИХАИЛА Р. ЖИВКОВИЋА

БЕОГРАД КнезВМихаилова^улица бр. 33. у кући г. Николе Спасића

-4!?-

Има на етовариштву и свагда наново добија -Ј>к- \у »Т» < / ( ч г*(\ ?|Ч Х(Ч Х|Ч /'(Ч ? ( ч ~Јч

IV -ј ''Ј 4 г '( л .. . <Ч Ч " Х(Ч ✓јч /јч ^|.САСВИМ НОВУ РОБУ коју и препоручује поштованој пубдици за сваку иоједину сезопу: ШтСФОМ најмодервијих за жснско одело. — Свиле за Сомота и Плиша. — Атлаза црна за бунде и либадета. — Атлаза као и Свиле беле ||

ша| хаљине, превезе, блузе и украсе, за венчане хаљине. — Порхета, ЗеФИра, Делена, Батиста, Цица у великом избору у најбољем квалитету. — Атлаза "Шј Сатена за јоргане у једној ширини. — Украса за женско одело као: Свилена штикераја, Апликација, Чипака, Чипканог 1, ј || ШТОФа, Позаментерије И цедокупног ирибора и т. д. јјј , 3» -0 ОСОБИТО ВЕЛ.ИКИ ИЗБОР 0Завеса штофаних и нецованих. — ГарНИТура за кревете. — Платна кончаног Као и ШИФОНа ШрОЈГОВОГ у свима ширинама. —Везова и уметака. Џ ЦЕНЕ :су УМЕРЕНЕ И УТВРЂЕНЕ ^ Посхдуга је у,људна, брва и тачна Мустре за унутрашњост на захтев шаљем бесплатно.

С ПОШТОВАЊЕМ МИХАИЛО Р. ЖИВКОВИЋ ВЕОГРАД 3 ОАРАЈЕВО

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКТУРНА ТРГОВИНА КОСТЕ НИКОЛИЋА И ЈОВАНОВИЂА ^8<8<^Ф "V БЕОГРАДТ у улици Кнеза Михаила и „Теразије" ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ: Цлатна и порхета свију врста и квалитета; Тепиха и проетирача готови и на метар; Окефорда и Зефира у свииа бојама и ценама; Завееа чипкани, што®ани и анлицирани; Цвилиха и Градла за душеке и ролетне свију врста; Чаршааа штофани у гарнитури и засббно одвојени; Сатина, Дтпаза и Дамаета за јоргане свију ширина; ]У[ебл«Штофова вунена, полу-свилена и свилена ; ]Молдона и Флаиела у дивним мустрама; Жаииле«(ју[окета) на метар у 180 см. ширине; Везова бели на обичном платну, батисту и кеперу; Драперијезапрозоре,готовеинаметар, у плишу и што®у; Цамука за иарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима; обичног, свиленог и Француског. Роба је сва из првих светских Фабри ^а 13^ ЦЕНЕ СУВРДОУЖЕРЕНЕ Н ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруџбине за све крајеве у Србији извршују се најбризкљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатно.