Policija

— 602 —

одлуку о величини дчевнице члановима Пореских Одбора за рад на разрезу редовног пореза, пореза на пословни промет и пореза на ратне добитке и о величини дневнице члановима Рекламационог Одбора за решавање жалби противу разреза пореза. По тој одлуци Министарског Савета висина истих дневница и за ову буџетску годину остала је иста, као што је била прописана у Правилнику Бр. 18300 од 21 маја 1925 г. са његовом изменом под Бр. 22073/26, односно у Правилнику, Бр. 18632 од 23. маја 1995. године са његовим објашњењем под Бр. 36846/25. Према томе на име дневнице за буџетску 1227|28 год. има се исплаћивати:

1 Та територији Србије и Црне Г. оре:

а) Члановима Пореских Одбора и њиховим заменицима који нису активни државни службеници по 50.— (педесет). динара од сваке седнице.

6) Председницима Пореских Одбора у Београду и њиховим заменицима, који су активни државни службеници од. сваке седнице по 50.— (педесет) динара.

в) Председницима у другим местима, члановима Пореских Одбора, који су гктивни државни службеници, и државним заступницима, односно њиховим заменицима по 30.— (тридесет) динара од сваке седнице,

П. На територији Хрватске, Славоније, Срема, Баната, Бачке, Барање, Босне и Херцеговине, Далмације и Словеначке:

1. Ако су односна лица са станом у месту, у коме Порески односно Рекламациони Одбор држи своје седнице, за. сваки дан:

а) Председнику и председничком заменику: Пореских Одбора динара 50.— (педесет) Рекламационих Одбора динара 60.— (шесдесет)

6) Редовним члановима и њиховим замењицима: Пореских Одбора динара 40.— (четрдесет) Рекламационих Одбора динара 50.— (педесет)

2. Ако су односна лица са станом ван места у коме: Порески односно Рекламациони Одбор држи своје седнице: за сваки дан: