Pozorište

СРПСКО. НАРОДНО ПОЗОРИЛИТЕ,

52. ПРЕДСТАВА у Новој ПРЕТПЛАТИ 12.

У НОВОМЕ САДУ У НЕДЕЉУ 15, АПРИЛА. 1615,

У НОВОЈ ПОЗОРИШНОЈ ДВОРАНИ

ПРВИ ПУТ:

ТРАТЕДИЈА У 5 чинова, од 8, ШЕБСПИРА, ПРВИ ЧИН ПРЕВЕО Л, ЕОбТИЋ, ПРВУ ПОЛОВИНУ ТРЕЋЕГА ЧИВА А, ХА= Џић, А 0О0ТАЛО 4. Д. СТЕВАНОВИЋ, ЗА ОРПОКУ ПОЗОРНИЦУ УДЕСИО А. ХАЏИЋ,

о

о

6''6:0 Б (Ел Лиру краљ од Британијеси з» дал љинкује бине + ера љуаој мног влез Суботић, ЈЕДИНЕ УНЕ ОЈ. РИИЦА 4но И цратрон, 4. вдшо «+ ит аи репно пе ла Божовић. ЈУН ДУДИН СКИ о и Ра НАЛИК, ПУНЕ Ратић, Кнез од Корнвала | Ситни врлтоненина за ЕН 4 Бо8 о (ОЕНештиј Кнез од Албаније | НЕ ИРА РАТАМ СИРА Е ЛОКА УП ТОНОЋЕ " Гроф Кент ПНЕ И: аезлево ако Бро Гло смерна „Колон хонецвачонуце зо• Пике • теблва и (Инверзна Лукић, Вар. Синољеу ~ 09 Р4 у 9, лагндоно И „ЛЕТО Т . РЕ У аО ТАРН АР Недељковић, Едмунд; ванбрачни бин глостеров о. 4 40 50906 + Марковић, Крано ЛНОраНИц ом бнистон аа танка пибнона о лађе За ои Степић. Освалд, дворски управитељ гонерилин 6 6» 3 66 66 ке Петровић, ДООрСВ ОУЛАЈ са буоо а олрет Фрши зоб от + 2 песку о атоот Би од» Сајевић. Старац, закупник на добру глостеровом «+ + 6 6 6 66 о ЕД ЗОНИ А РТ, 14 ов гори „велинут у аотуснаф а а ЕН " О РА ова Не НЕ РАНА АТИНА и и а бе а не им Пдемић из корделијне пратње. . 0. 0: + 060 + • Пела Рани с се ти ин о пао нео пее кн 5 селија ~ петаалоје) БЕТЕНОХ пацов Соколовић, Гонерила УПВЕИНЕ о ПАВАЦЕА ~ љотољу мудоиј + -6– Зара „бе за Маринковићи Регава парове тепори кита оппенво лет + 79 МР Ае а Ј. Сајевићка, ППИ А и И И Иља ва заатљаг Л. Маринковићева, Пратња лирова, витезови, гласници, војници. — Збива се у Британској.

Умољавају се сва г, г. претплатници, који још нису своје претплате исплатили, да изволе то учинити или у вече на каси, или у трговини Ћире Поповића и друга му.

Поједини бројеви овога листа продају се обдан по 5 новч, а вр. у врпској народно задружној штампарији, у позоришној писарници и у вече на каси.

Од „Зборника позоришних дела“ изашло је досад шест свезака, У првој је свесци „Школски

надзорник,“ у другој „Шаран“, у трећој „Честитам“ и „Француско-пруски рат“, у четвртој

„Краљева сеја“ у петој „Максим Црнојевић“, а у шестој „Избирачица,“ Прве две свеске стоје »0 новч, трећа и шеста 30 новч., четврта 50 новч, а пета 40 новч, а, вр.

ПОЧЕТАК У 7 И 10 А СВРШЕТАК У 10 И ПО САХАТА.

та ДЕР АУАРУ

|

у

Н“

аса во

Српска народна задружна штампарија у Новоне Саду 1873