Srpski pčelar

ће још мвоги сок кад је бујна паша остати у цвијету и усахнути Знајте да ће п репица битп роднпја што впше кошница буде за вријеме цвјетања репице иа ченћанском хатару. Прочптајте у мојем „Српском Пчелару“ о љубави међу цвијећем“, па ће вам ова ствар бпти јасна. Гл. уредник.

ОГЛАСИ. ам» •ооооооооооожооооооооооое ° BЕРНДЈI-КАРАБИНЕРКУ S4 ЗДж § х ’ 1 комада иатрона по 12 i х Круна, све под гаранцијом у најбољем стању шаље х q Theodor Heideberg S q Budapest, Vaczi koriit 6. д •00000000000 «000000000009

64

ЈЕФТИНИ ОГЛАСИ! „Српсни Пчелар“ који иде у све српске крајеве и у све слојеве српскога народа врло је погодан за разне огласе. Мали огласи стају 16 потура бд реда ситним (гармонд) словима. једна цела страна (187 cm) (у једном броју) стаје 6' Круна ио стране 3 Круне 20 иот. четвртина стране . . 1 КрунађО иот. Ко понавља свој оглас бар у три броја добива 2О°/ о попуста г ко понавља оглас најмање кроз шест бројева добива 25°/ 0 попуста. Претплатници „Српског Пчелара ц и чланови „Српске пчеларске задруге у Руми“ добивају за сваки оглас који се ма и једанпут штампа 2О"/ о који се три пута штампа 25°/ 0 а шест пута ЗО°/ о попуста. Новац за огласе има се унаиред иослати. Огласи се шаљу на уредништво „Српскога Пчелара“ у Карловцима (Срем). Нретилата, огласи, рекламације, рук.оииси и све што се тиче уредништва шаље се уредништву „Српско Пчелара“ у Ср. Нарловце“ Претилату за Србију ирима Пчеларско-воћарска задруга у Беораду. Власници Јован Живановић и Иван Маширевић. Штампа Српске Манастирске Штампарије. 1901. 654.