Učitelj

2148

ПУТ АСС ИК

Глигорије Јовановић с испитом за стал, уч. у Церовцу (окр. подун.). Марко Будимировић с испитом за стал. уч. у Суводолу (окр. пож.. Светозар М. Митровић с испитом за стал. уч. у Ћовдину (окр. пож.). Драгољуб Јанковић с пспитом за стал. учит. у Винцима (окр. пож.). Милан Пауновић с испитом за стал. учит. у Печаници (окр. пож.). Војин Путниковић с испитом за стал. уч. у Драговцу (окр. пож.). Живота Јовичић с испитом за стал. уч. у Осаници (окр. пож.). Радојко Илић с испитом за прив. уч. у Грацу (окр. рудн.). Владимир Вемић с испитом за прив. уч. у Калањевцима (окр. руд.). Радомир Ђорђевић с испитом за прив. уч. у Г. Бел. Реци (окр. тим.). Тодор Маринковић с иститом за стал. уч. у Житорађи (окр. топл.). Никола Поповић с испитом за стал. уч. у Заовинама (окр. ужич.) Недељко Велимановић с пспитом за стал уч. у Костојевићу (окр. уж.) Ранко Алексић с испитом за прив. учит. у Душковцима (окр уж.).

6) Ученице В. Женске Школе.

Даница Обрадановићсва с исп. за стал. уч. у Косјерићу (окр. уж.)Милева Нешићева с пспитом за стал. уч. у Г. Добрињи (окр. ужич.). Драга Николићева с исп. за стал. уч. у Лукову (окр. тим.).

Зорка Гојковишћева с испитом за стал. уч. у Врбици (окр. тим.). Катарина Радивојевићева с испитом за стал. уч. у Бучју (окр. тим.). Јелена Кестићева с испитом за стал. уч. у Боговини (окр. тим.). Стана Влајићева с испитом за стал. уч. у Валакоњу (окр. тим.). Даница Башмићева с испитом за стал., уч. у Кривом Виру (окр. тим.). Наталија Марновићева с испитом за стал. уч. у Валакоњу (окр. тим.). Јулијана Ковамчевићева с исп. за стал. уч. у Маз. Извору (окр. тим.), Лепосава. Таушановићева с исп. за ст. уч. у Трњанима, (окр. рудн.). Софија Буквићева с исп. за стал. уч. у Грачану (окр. рудн.). Катарина Ристивојевићева с пеп. за ст. уч. у Моравцима (окр. руд.). Даница Душановићева с исп. за ст. уч. у Брадњи (окр. руд.). Фемка Миланковићева б исп. за ст. учил. у Осаници (окр. пож.). Љубица Маринковићева с исп. за ст. уч. у Брадарцима (окр. пож.). Милица Зарићева с исп,. за ст. уч. у Кучеву (окр. пож.).

Јелена Ђуршћева с исп. за ст. уч. у Церовцу (окр. под..

Драга Анђелковићева с исп. за ст. уч. у Милошевцу (окр. под). Видосава Лукићева с исп. за ст. уч. у Баћевцу (окр. под.). Емилија Стојковићева с исп. за ст. уч. у Бељену (окр. под.). Живка М. Челаревићева с меп. за ст. уч. у Кусадку (окр. под.). Даница Симићева без исп. за заступ. уч. у Наталинцима (окр. под.). Леџосава А. Марковићева с исп. за ст. уч. у Ковиљачи (окр. подр.). Мирјана Јакшићева с поп. за ст. уч. у Бадовницима (окр. подр.). Милева Обреновићева с исп. за ст. уч у Царињи (окр, подр.). Надежда Јовановићева с исп. за ст. уч. у Д. Трешњици (окр. подр.). Милица Богдановићева с исп. за ст. уч. у Љуберађи (окр. пир.). Даринка Гребенаровићева с исп. за стал. уч. у Мозгову (окр. ниш.). Босиљка Димићева с исп. за ст. уч. у Домуз Потоку (окр. морав.). Наталија еикићева учит. привр. за заступ. у Параћину.

„Зорка Учекова с испитом за стал. уч. у Браљини (окр. круш.).