Velika Srbija

ш

шсшжш&шт]

СТРАНА 4,

Сифилис и све венеричне болести лечи са потпунил успехом двректор болнице венеричиих болести у Солуну

СРПСКУ РЕСТОРАЦИЈУ „БЕОГРАД"

где се кувају само српска јела, а нарочито недељом српска гвбаница. Потрудили смо се и набазили чиста природна вина талијансиа, француска и грчка такође и француски и грчки коњак. За сваки дан: гулаш, ђулбастија и пржена ркба за дор)чак од 8 сати пр« подне. Јела чисто српска са свињском машћу. Сервирање банкета прима по умереној цени. Препоручујући се српској војсци и публкци молимо је за посету. С особитим поштовањем, Ћира Васи1к, трг. Београђанин Васа Златареви*, ресторатер.

прима у својој клиници од 3 до 6 и по час. по подае. Улица Егнатија бр. 314.

СПЕЦИЈАЛИСТАЗА УНУТАРЊЕ БОЛЕСТИ Др. АЛЕКСАН ДРИ Управник болнице за заразне болесги Примш свжкога джиж од 11—12 пре и од 5—6 по подне у фржнцускоЈ жпотеци ул. Фр&нк бр. 35. — у зградн француске болнице — а од 2—4 по подне у саоме аану, ул. престолонаследника Ђорђа бр. 35. — упоредно ул. са булеваром кржља Констжнтина. Поткожна убризгавжњж Неохатварзжнл кжо и твог фржицуског препжржтж » Гмлил « противу сифилиса.

Уредништво „Вел. Србије примаогласепоумереној цени. тттт , ® 6ММ5 Књижара 1

р Ко једном попуши цигарету „Салоника« тај ке се уверити УШ о њеној какаоћи зато: р Препоручујемо г. г. пушачимада и даље ј| пуше само цигарете из прве и највеће фабрике Т цигарета

Улица Венизелос 7. Има све врсте идустрованИх листова, забавних књига: француских, енглеских н талијанских. Продајна цена као у Француској. Велики избор хартија за писма, Сатова, артЛкала и прибора фотографских најпризнатијих фабрика »Кодак* и »ЛАмијер«. ИзвршуЈе све фотографске рздове за 24 часа. Огромно стовариште парфимерије и вртикала за тоалету. Разне робе стакларске, посуђа и кухињских потреба. 2—30

Каиро - Александрија — Солун Најбоље и на/укусни/е цигарете и дуван свих врста. Награђена прз' м највећом наградом на изложби у Филаделфији На продају у свима дуванџиницама, нарочито „Миродато« и дуван за луле.

Париска хируршка зубна клиника Др. X. Салтиел и С. Арама Са париског универзитета Најмодернији зубно-технички радови извршују се у кратком року и најсолидније. СОЛУН, улнца Птоломеон 37, угао улице Веиизелос 97.

НЕСТОС

НАЈВЕЂА,НА ОРИЈЕНТУ — 500 РАДНИКА Спецн/алнтети: Нестос Кики дин. V„ Гиубек 01 „ Јаки „ 0(. „ Афрос „ 01

ЦЈ-дмпарЛја Берос

Одговоони ^ведник М. Тдвуарк* 1