Ženski svet

ЖСИСИ ЖОЖОЖОЖОКОЖОЖОКОКО

ИЛИ)

ЖЕНСКИ СВЕТ

Јелена 5, росављећ ка

у Новом Саду

има част известити своје поштоване муштерије, да је свој

ЖЕНСКИ МОДНИ САЛОН и ШКОЛУ

за теорпеко п. практично изучавање кројења п шивења женеких хаљина, из свога довадањег стана: Дунавека улпца бр. 22. од Т, јула о. г. преселила у Ћурчиску улицу бр. 14, Т. спрат, и моли евојо поштоване муштерије да јој и даље покаоне своје поверење.

У исто време част ми је упозорити поштоване родитеље, Који желе да им женска деца темељно и лако науче п ипзуче ову вештину теориски и практично, да сам у моме салону отворија перманентну школу за шематично и практично изучавање воштине кројења п шивења женских хаљина, те стално прпмам нове ученице сваког дана. У школи п салону говорп се српски, мађарски и немачки,

Школарина умерена, а за успех ученица гарантујем.

Јула месеца 1906. у Новом Саду. 1-8

167

пр т ф

Ф9%%%%%%%%%%% фи |

Намењен дар Добротворној Задруги Српкиња К 25. Српском Трговачком

25 — од вагона.

2

Удружењу К

ШТЕДЊА

ЈЕДИНСТВЕНИ НОВИТЕТИ.

Дичине Српкиње и Словенке! Јављамо вам да се епрема први вагон вове Југословенске цитуре, — у свима кутијама п папирним завојима умешано је '/; праве Га Перл кафе, тако да при кувању кафе довољно је половину мање цигуре метатп. — Југословенска цигура израђепа је из чистог бираног цикоријеког корена, — а по стручној хемијској анализи краљ. Србије испитана, и доказано је да је Југословенска цигура јединетвепа која у себи не садржава пикакових отровних састојака и као такова је п најздравија, укуснија од евих других. Зато дичне Српкиње п Словенке „помажите евоје“ и снабдевајте ваше домове само Југословенском цигуром. Ова цигура може се добити у свима бољим трговинама.

Наручбе за Војводину Генерално заетупетво прина КОЛОНИЈАЛЕ ДИМИЋ Гавп. ЈОВАН ТОТОВИЋ Београд Нови Сад. пошт. фах 102,

тнолваи Хо 65 мо „еке“ Хилу — ба М „пљоноодуј“ фелу ноачнашен

ПИР У