Arhiv UNS — Crkveni listovi

Способни да се сами суочавате са проблемима и да их решите. Много ћете у животу помоћи и родитељима. Шта се тиче љубави имаћете их пуно и свакој ћете бити вер ни и одани. Разликоваћете се од многих људи али у позитивном смислу те речи Постоји вероватноћа да једно време ваши најближи неће знати где сте. Ваша судбина је: срећа и у послу и у љубави.

19. децембар Слава Светог Николаја Чудотворца који се и данас слави по целом свету. Био је јединац у својих знаменитих и богатих родител>а. Када су му умрли мајка и отац сво богатство је разделио сиромасима, не задрмавајући ништа за себе. Овај дивни светитељ био је вазда заштитник правде међу људима. Ако сте рођени 19. децембра самом својом појавом доносићете утеху, тишину и добру вољу међу људе. Уживаћете ако вам се укаже прилика да помогнете човеку у невољи. На свим пољима ћете имати успеха. Из вас ће читавог живота зрачити доброта, љубав, разумева ње за свакога. Ваша судбина је; што више будете добијали у животу више ћете давати онима којима је то потребно.

20. децембар Дав Свеца Амвросије. Док је овај Светац био у колевци, једног дава, рој пчела се спусти ва њега и у уста му изли мед. И још као дете пружао је руке и говорио пророчки. .целујте, јер ћу и )а би ти епископ...' Сви који су рођени овог датума биће мудри и слаткоречиви. Мало ће спавати, а пуно ће радити. Крот ки ће бити према малим л>удима, а неусграшиви пред великима Рође ни сте да живите у срећном браку. Ваша судбина је: чинићете добра дела, и она he вам бити узвраћена. Срећа.

21. децембар Свети Патапије рођен је у вери страху Божјем. Рано је увидео и прозрео сујету овога света и због тога је отишао у пустињу. Међу тим, ускоро се прочуло за његово доброчивиство и људн су почели да му долазе, да траже утољење својим мукама. Помогао је деча ку да прогледа. Лко сте рођени 21. децембра тешко ћете се прилагодити време ну у коме живите. Нервираће вас гужве, необавезна дружења и свет ћете гледати друкчије него већина

људи. То не значи да нећете желети да помогнете другима, али мислите да човек ипак сам себи може највише да помогне. Чедни сте и благодарни. Ваша судбина је: жи већете у кругу породице и нећете имати потребу за већим дружењи ма.

22 децембар То је дан Свете Ане која је цео свој живот провела поред пра ведвог Јоакима. У 50. години јавк јој се архангел Гаврил и каже јој да ће њена молба бити услишана да ће добити кћерку... И после девет месецк роди кћерку... За све оне који су рођени на дан Свете Ане важи заједничка карактеристика: романтични су добри, привржени онима које воле. Ако у животу наиђете на препреку употребићете сва средства да остварите свој циљ, Најсрећнији ћете бити у кругу своје породице и деца ће за вас бити највеће богатство. Ваша судбина је: помоћи човеку и у добру и у злу. Миран живот је ваш једини пуг.

23. децембар Дан припада свецима; Мини, Ермогену и Евграфу. Мина и Ермоген живели су у Цариграду поштовани и од цара и од варода. Мина је био познат због велике учености и красноречивости, у срцу беше убеђени хришћанин. Ермоген беше епарх и чивио је многа добра дела. И Евграф беше тајник и пријатељ Светог Мине... Сва тројица су били часни. Рођени 23. децембра у животу ће имати привржене пријатеље с којима ће се слагати у важним одлукама и сгавовима. Умећете да процењујете људе и знаћете на кога можете да се ослоните. Због једног догађаја у животу стидићете се самог себе. Ваша судбина је; једино ако не будете тврдоглави у жи воту постићи ћете успех у карије ри. Чувајте породицу.

24. децембар Дан који припада Свецу Данилу Столпнику. Жел>ан самоће и ради напасти демона попео сс на столп на коме остаде до своје смрти. Подносио је подједнако и жегу и студен. Људе који су се окупљали око столпа научио је великим мудростима. Бићете жељено дете. Необичан сте човек и тешко се уклапате у околину. у животу вам ништа неће бити тешко да учините. Људи he показивати велику потребу да буду с вама у друштву, међутим ви ви ше волите да будете изоловани од масе. Ваша судбина је; мудрост, стваралаштво али то постижете једино у самоћи. Бићете претерано везани за родитеље.

25. децембар Свети Спиридон Чудотворац острво Кипар беше место рођења и место службовања овог

славног светитеља. Родитељи су му били земљорадници. И Свети Спиридон је био обични и смеран до смрти своје. Изабран је био за еипскопа. Сви који сте рођени на овај дан скромни cre. Све што будете у животу постигли постићи ћете личним радом. Пријатељи ће вам бити и обични људи и интелектуалци. За вас важи пословица да одело не чини човека. У вама неће бити ни мало злобе. Помагаћете људима у невољи. Кротки сте. Ваша судбина је: један брак, љубав према деци. У ствари ваш живот је права класика. 26 децембар Овај дан припада свецима: Евстратије, Аксентије, Ебгеније, Мардарије и Орест. Ових пет храбрих мужева засијаше као пет сјајних звезда у црно време христоборних царева... Борили су се против не иног страдања хришћана Рођени 26. децембра у животу ће имати проблема с родитељима око имања. Међугим то вама није битно, јер је за вас најважнија љубав. И за вас је најважније да ocraнете чисти и безгрешни у љубавним везама. Због тога ћете тешко наћи партнера с којим ћете бити задовољни. Ваша судбина је: никада нећете одступити од својих ставова па макар због тога и не имали среће. Паметни сте.

27 децембар То је дан светаца: Трса, Левки је и Калиника. Прва двојица су били чесни грађани, Акалиник беше жрец идолски. Борили су се за права праведних и због тога били мучени. Пожртвовани сте. За вас је при јател>ство светиња. Поред вас неће „страдати* ниједан пријатељ. Ревносни сте и праведни. У животу heте слушати своје срце и према томе се и управљати. Нећете подносити неправду. Ваша судбина је: бићете омиљени у друштву цењени у породици, али мораћете уложити мало више напора.

28. децембар За Светог Елевтерију важи од добра дрвета и род добар. Овај дивав светитељ имао је благородне и познате родител*. Рођен је у Риму. Пошто му је отац рано умро целог живота је патио и због тога се више и везао за мајку... Био је познат епископ Илирије. Ако сте рођени на овај дан благородни сте и мудри. Ценићете и поштовати родитеље. Вероватно here у животу мењати занимања. Због претеране осетљивости бићете незадовољни Међутим, морате знати да је овај свет проткан и од добра и од зла. Не вреди да тугујете већ подигнуте главе крените у живот даље. Ваша судбина је: жи вот с мајком и поред ње ваша породица. Тако ћете бити најсрећни ји.

29. децембар Ово је дан Светог пророка Аге ја. Рођен је у Вавилону и већи део живота посветио је подизању храмова. То је чинио јер је веро вао да ће се у једном од њих појавити Господ Спаситељ. За све оце који су рођени 28. децембра главна карактеристика им је гордост и саможивост. Никада неће моћи да се привикну а на послушност и преданост. Из ваших уста никада у животу неће изаћи лажна реч и сувишна реч а понајмање клевета. Ваш партнер ће би ти јача личност и због тога ће вама бити много лепше у животу. Ваша судбина је: гледајте само себе и своју породицу. Тако ћете једино бити задовољни у животу.

30. децембар Овај дан припада Светом пророку Данилу. Још као дете добио је од Бога дар: видовитост. Увек је тежио да уништи похотљиве и неправедне. Доживео је велику старост уз своје троје деце. Свети Данило се рачуна међу четири највећа пророка. Живео је хиљаде година пре Христа. Ако сте се родили на дан Светог Данила за вас је веома битна чистоћа тела и душе. ГТринципијелни сте и сматрате да човек мора да се прилагоди времену у којем живи. То је и ваш пут живота. Деца ће за вас бити најважнија на свету. За вас су сви људи исти. Ваш пут живота је тачно одређен, јер ви то тако желите. Ваша судбина је: Поред ваше деце ћете се осећати најсрећнијима, И уживаћете изводећи их на прави пут.

31. децембар Свети Себастијан био је Хришћански мученик. Родио се у Ита лији, Био је наочит, леп и храбар и омиљен у друштву. Где год могаше он спасаваше хришћане. Његово лице било је светло као лиде ангела Божјег. Ви који сте рођени овог датума о свом животу ћете слободно одлучивати не ћодећи рачуна да ли ћете на тај начин другога повредити. За вас је живот пролазан, непостојан и неверан. Морате знати да вам нису пријатељи они који вас од домаћег огњишта одвајају. Људи ће вам у животу пружати материјал на добра али he вас избегавати.. Ваша судбина је: незадовољни ћете бити својом кривицом.

ВЕРЛ

63

Ђфл КУПОН ЗА СУДБИНУ

ВЕРА