Bodljikavo prase

V

Страна 8

БОДЉИКАВО ПРАСЕ

Бро} ?

%

СлИЧНОСТ

— Са Пинг-понг поптама нсто Је као и с људима. Неизвежбан брзо одлази узбуђен и добиЈе ни Једну, а она| коЈи има мскуства остаЈе хладан и добије коју хоће. УЗРОК >— 1 Зашто је наш гостионичар променио име. своје гостиоипце „Златно јагње" у „Седмоглави змај"? — Он се пре кратког времена оженисх. • МЕТОДА ЗА МРШАВЉЕЊЕ — Госпођо, ви сте још увек задржали своју витку линију. Кажите ми, како то ггостижете? — О, то је проста ствар. Ја покушавам да изађем тачно на крај са приходима мога мужа. У МУЗЕЈУ Ово је богиња Ми-

Отац: нерва. Син: — Је ли онај иза н>е њен муж? * + г , Отац: — Не. Она није била удата. Она је била богиња мудрости. ОПРЕЗ '— Ја немам ништа против тога да ме запросите, али зћајте, да је већ тројицу који су ме просили мој тата избацио кроз — О коко Је то страшно, Мошо, ти путујеш на фронт, а прозор с. бринути сада за нашу трговину? _ Хм _ На коме ста _ «— Саро, злато моје, па и фронт је моЈа трговина. нујете?

Погрешно веровање

Извини, нисам знао да се облачишГле, зар ти то видиш. Ја сам веровала да Је љубав слепа.

Разлика

—- Висинско сунце односи се према правом сунцу као флерт према љубави. Оно Је врло лепо али на њему се не може огрејати. ^

ПОСЛЕ ПРЕСУДЕ Судија: — Оптужени, суд је стекао уверење да нисте криви за дело двоженства. Слободни сте. Можете се вратити својој жени. Оптужени: — Којо], господине судијо?.

ПОСЛЕ ПЕТ ГОДИНА — Можете ли још да ме по знате, господине? — Не. Не могу да се сетим. — Ја сам онај несрећник којн је пре пет година одвео вашу ћерку. Господине, узмите је натраг™ Ја вам праштам!