Bodljikavo prase

Страна 8

БОДЉИКАОО ПРАСЕ

број 42

ТЕТКА РОЈКА ађк&ара ... ГИНИ — Пошто се ноћу не излази, није Вам потребдн ноћни крем а за дан је најбоље сретство: једно жуманце добро умућено са шеКером. У ту смесу сипати четврт литра млека и то добро загрејати на ватри. Мућкати једно пола сата и тада на искап попити. РИНКИ — Против пега најбољи је лек не обраћати на то пажњу. Ко данас није под фелером? Толики имају флеке и пеге на савести ал' им то ништа не смета. ШИПАРИЦИ — Да.1 свакоме Јгдварачу по једну цедуљу са једним бројем и нека ти се удварају по реду. Прво узми млађе јер они су нестрпљиви, а стари могу да чекају. МАТУРАНТУ — То долази праксом. Покушај, синко, мало да радиш, али запни, па ћеш се всћ навићи. Жуљеви се најбоље скидају радом. Лепо народ вели: ,Тук на лук! ЗРЕЛОЈ ГОСПОЂИ — Свако вече премажите лице свежим парадајзом а у јутру павлаком од краставаца. То није ништа горе од разних косметичких препарата а није ни боље. Имаћете бар аанимацију...

Да опет дође...

— Шта ти је рекво доктор, кад те прогледао! — Да сам здраоа! — Зар само то! — И да опет дођом.

На америчким плажама

Модерна времена — Желео бих да ми будете жена, немам службе, то је истинд, али отац ми је стар и врло богат... — Онда бих се радије удала за вашег оца.

— Молим ма и за најмању помоК, гладаи сам. — А што не радиш? — Но могу, од рада још више огладним.

Опрезна Американка: — Џоии немо) да будеш индискретан, може нас видети нека немачка подморница. ♦♦ ♦♦ — Ваш муж вас оптужује да — Марија, шта то значи? Ви сте с овим господином били у пробате мој нови шошир? недопуштеним односима. — Опростите, госпођо, хтела — Нијо истина, господине су- сам да видим како стоЈи на ледиЈа, Ја сам му то допуштала. пој глави.

Савремено Господин: — Госпођице, да ли бисте се ви волели удати, или остати слободном? Госпођица: И једно и друго. Нема вереника Госпођа: Имате ли вереника? Нова куварица: Немам. Госпођа: — Онда вас не могу узети јер куварице без вереника не кувају добро. Иамин савет — Знаш, мама, Микица ми увек говори да сам ја најзгоднија девојка у читавом Београду. Да ли да га позовем да нас посети? — Драго дете, биће боље да га пустиш да и даље тако мисли. Кукавица

— Госпођице, дозволите ми да вас пратим! — Не, хвала._ — Опомињем вас, госпођице, да |е овде у предграђу веома опасно, ако човек иде ссм.„ — Ако сте збиља таква кукавица онда вам дозвољавам да идете локрај мене.

— Замисли, Ружо, синоК ми |е Слободан рекао, да сам најлепша и на]паметни|а жена, ко|у Јо он срсо. — И ти се усуђу|сш да помишљаш на браи С једном таквом варалицом и лажовом.

НДЈБОЉИ ЛЕК ПРОТИВ БРИГЕ И ТУГЕ

РАЗБИБРИГА И РАЗОНОДА 3А ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ „ВЕСЕЛИ ЛЛМДНДГ

Ускоро излази из штампе и моћи ће се добити код свих продаваца и ревизора новина. Пошто је штампан ограиичен број примерана, овај Алманах ТРЕБА ОДМАХ ПОРУЧИТИ НОД „ПРОСВЕТНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ", НОСОВСНА 39/111. ТЕЛЕФОН 24-822.

— Мама Је рекла, да би било већ време, да Мика говори с њом. — А ако он то не учини! — Тада ћо она с њим да говори.