Branič

Страна 372

„Б Р А Н И Ч"

Број 7

Преселили се — адвокати : 1. Диковић Милија из Ужица у Бајину Башту. 2. Чобановић Милан из Лазаревца у Београд. Уписани у именик адв. приправника : 1. Кереши Иван, на вежби код адв. г. Лекића Богдана у Београду. 2. Браксус Милош С, на вежби код адв. г. Ђуровића Марка у Београду. Брисани из именика адв. приправника : 1. Давичо Арсен - Аврам, по одјави принципала. 2. Миловановић Миодраг, по одјави принципала. 3. Младеновић Драгомир, због ступања у држав. службу.

ИЗ ПЕНЗИОНОГ ФОНДА.

Пензиони фонд извештава своје чланове, да ће концем јула т. г., на полеђини уплатнице Поштанске штедионице, известити све чланове. колико и на име чега дугују фонду, рачунајући до 31. јула т. г. Своте, које члан Фонду дугује, биће назначене оловком, па ако члан, моментано, није у могућности да псшаље целу дугујућу суму, нека уплатницу испуни на суму, коју одмах шаље, а другом уплатницом, коју код себе има нека пс-шаље остатак дуга. Умољавају се чланови да своја дуговања Фонду што пре пошаљу и да у будуће све уплате врше уредно у смислу § 8 правила преко Поштанске штедионице. У случају да је који члан мишљења да је износ, који је назначен да он Фонду дугује, погрешан, нека то одмах изволи доставити Фонду, да би то Фонд проверио и по томе га детаљно известио. Уједно се умољавају чланови, од којих је тражена наплата дуга егзекутивним путем, да свој дуг Фонду што пре пошаљу, како би Фонд обуставио егзекуцију.

„Бранич" се штампа у штампарији Живка Маџаревнћа (пр^ђе „Туцовић"), Цара Николе II. ул. бр. 3. (Стан Краинска 22), ТелеФон 21.129.