Branič

.БРАНИЧ'

101

Пензиони фонд Ирошсш коморп у Беогрпду, Скопљу и Подгогици

На основу§§17 и 18 Правила Пензионог фонда Адвокатских комора у Београду, Скопљу и Подгорици из београда, Управни одбор је решио: да се у Београду на дан 14. марта 1937. год. тачно у 9 часова пре подне одржи

РЕДОВНА СКУПШТИНА ПЕНЗИОНОГ ФОНДА

у згради Фонда — Дечанска ул. бр. 13/11 са овим дневним редом: 1) Отварање скупштине, саопштење претседништва и предаја пуномоћија; 2) Избор 3 оверача записника; 3) Избор 3 бројача гласова; 4) Извештај Управног и Надзорног одбора о раду и давање разрешнице; 5) Предлог предрачуна-буџета за 1937. год. 6) Предлог Управног одбора о измени и допуни Правила; 7) Избор претседника и 12 чланова Управног одбора; избор 7 чланоза Надзорног одбора; избор 3 члана и толико заменика за Избрани суд; 8) Предлози у смислу § 18 тач. 8 Правила. У случају да на ову скупштину не дође довољан број чланова, онда ће се друга скупштина одржати на дан 21. марта 1937. год. у 9 часова пре подне у означеној згради, па ма колико било присутних чланова Фонда, према § 19 Правила. Број 52 8. фебруара 1937. год. Београд.

Министар Саобраћаја решењем својим МСБр. 2522|37 одобрио је члановима Фонда за пут на скупштину повластицу у пола цене на свима државним жељезницама. Чланови Фонда који се желе користити овом повластицом купиће на полазној жељез. станици целу карту и жељ. легитимацију О Бр. К. 13 а купљена цела карта важиће ич за повратак бесплатноуз потврду претседништва скупштине на пом. легитимацији, да су били на скупштини. Ова повластица важи од 11 до 17 марта т. г. у II и III класи брзих и путничких возова.

Позиб на скупштину

Секретар, Јован М. Велимировић, с. р.

Претседник, Никола Расиоповић, с. р.

Н. 3.