Filatelista

У међувремену дошло је до избора Савеза филателиста САП Војводине, тако да је сада Управни одбор Савеза преузео део послова које је до сада обављао СФС. Природно је да су претходне припреме око избора захтевале наше ангажовање, али је за нас важно да су ови послови успетво обављени.

Могло би се слободно рећи да ми као Управни одбор више немамо никаквих проблема са друговима из ЗЈПТТ у да смоу предности што више пе морамо губити време и расправљати о међусобним односима као што смо то раније радили. i

Остварили смо пуну сарадњу са друштвено политичким организацијама Републике и града Београда а у првом реду са ОСРН,. То нам је омотућило да у овом мандатном периоду одржимо три филателистичке излождое у Београду, једну у Крагујевцу и Врњачкој Бањи и сада приптемамо и шесту на пољопривредном факултету у Земуну. Већ сада имамо више позива из градова републике да у идућој години организујемо изложбе у њиховим местима.

Урбанистичко решење Теразија у околине обухватило је „ наше просторије које ће зећ почетком грађевинске сезоне у 1971. г. бити порушеме. Ми смо обавили неколико разговора са надлежним друговима у Београлу и за сада имамо нека обећања да ћемо у замену добити одговарајуће просторије, мада се овај посао не може сматрати завршеНИМ У марту или априлу идуће године одржаћемо Скупштину Савеза и о томе смо већ обавестили друштва да одрже своје скупштине, изаберу делегате и да нам на време доставе потребне прегледе за израду завршног рачуна Савеза.

Нева Скупштина ће између осталог морати да реши и нека оргелизацлола питања: како у погледу бољег избора чланова Управе,

3