Naša pošta

НАША ПОШТА излази сваког месеца.

Претплата: 40 д. на годину, 20 д. на пола године, шаље се Администрацији „Наше поште“ преко Пошт. штедионице на чековни рачун бр. 53.888.

ХХЕ ГОДИНА ОСНИВАЊА „ПАН, ПОНИТЕ <<

Обу 105 сбесву дајемо у штампу на дан 15 фебртуара, Вад се, у Параћину, појабила прба сбесба „Наше поште“. Њен оснибач и уреднић до Браја 19929 т. Миланл. Паблобикћ, сада упрабнирћ П. т. музеја, застабу је часно држао и одржао. „Наша пошта“, под нобим уредништбом, Бојему је он уступио, приБазала је период излажења од 1912 до Браја 1999 и Аала је признање напорима и заслугама сбог оснибача и дугогодишњег уреднирћа. (Сбесве за јануар — мај 1950, јануар и фебруар 1952) „Пошта“, орган Сабсве, Приморсве и Дунабсве себције П. т. удружења, у броју од 3 септембра 1952, Бао и Илустробани п.т. ВБалендар за 1955 прибБазали су значај и улогу „Наше поште“ о ХХГгодишњици њеног оснибања.

Особље је часопис пригрлило Бао сбоје -чедо. Оно га је држало и одржало. Од њега забиси да ли ће његобо гласило ићи Браћим или дужим Борацима. Осбрћући се с поносом на прошлост, часопис иде напред. Убев за препород струве и напредав особља.