Opštinske novine

Стр. 99

СлуЖбене објаве и огласи

Траже се у закуп зграде Општина града Београда, за смештај ниже наведених надлештава тражи у закуп зграде, и то: Зграду за кварт VI Зграда треба да буде у реону Кварта VI, да је видна и хигијенска. Зграду за Кварт VIII Зграда треба да буде у реону Кварта VIII, да је видна и хигијенска. Зграду за Кварт XI Зграда треба да буде у реону Кварта XI, да је видна и хигијенска. Зградц за Кварт XVI Зграда треба да буде у реону „Беле Воде" Жарково, да је видна и хигијенска. Зграду за Државну полицшску стражу Ако се нуди зграда до 15 одељења иста треба да буде у близини Француске улице, а ако се нуди већа зграда може да буде и у ширем центру града.^ Зграду за Жандармеријску станицу „Карабурма" Зграда треба да буде у реону ове жандар. станице, да је видна и хигијенска. Услови закупа, из којих се види, поред осталог и са колико се одељења траже зграде за поједино надлештво — могу се добити у канцеларији Отсека добара — Градског погла варства Француска ул. бр. 31 по цени од 10 дин. у општинским маркама и то у времену канцелариског рада од 8 до 14 часова. Рефлектанти-власници зграда да поднесу своје понуде до 15 марта 1941 године у 10 часова пре подне. Понуде треба да буду таксиране са 10 дин. државне и 5 дин. општинске таксе и предају се Отсеку добара. У понуди навести где се зграда налази и колико има просторија; колико се тражи на име месечне закупнине, као и то да закуподавац пристаје на прописане услове. Зграде се узимају у закуп за две године рачунајући од 1 маја 1941 г. до 1 маја 1943 године. Из канцеларије Отсека добара V. Бр. 16200 на дан 24. II. 1941 год. |0 Г Л А С Режиска комисија при Управи водовода одређена одлуком Господина Претседника Г. П Б. VI Бр. 32090/40, набавља кратким путем:

1 теретни аутомобил од 3 тоне корисне носивости, за попан с домаћим горивом, алтернативно с нафтом или бензином. Аутомобилом мора бити способан и опремљен за вучу приколица с оптерећењем 3—4 тоне. Месго аутомобила може се понудити и одговарајући трактор са што већом брзином вуче. Понуде таксиране са 5,— дин. општинске таксе у затвореном омоту и с натписом ,,трактор" треба доставити Управи водовода ул. Браће Југовића 1, соба бр. 7, у року до 17 марта 1941 год. Из калцеларије Управе водовода К. VI Бр. 32090/40.

Набавка електричног материјала Дирекција трамваја и осветљења расписуј з другу оферталну лицитацију за набазку електричног материјала за пребацивање далекавода Београд—Авала са 6 на 15 К^ наведеног у условима од прве лицитације по позицијама од 1 до укључиво 18. Лицитација ће се одржати на дан 15. марта 1941 године у 11 часова пре подне у згради Дирекције трамваја и осветљења. Лицитанти имају на дан лицитације а најдаље до 10 часова пре подне положити Депозитној Благајнн Г.П.Б. на име кауције домаћи 5°/о а страни 10о/о од понуђене суме, у готову, у хартијама од вредности по дневном курсу или у гарантном писму неке веће банке регистрованом код Министарства Финансија. Услови се могу добити у Рачуноводству Дирекције трамваја и осветљења сваког радног дана од 7 до 14 часова, по цени од Дин. 30,Из канцеларије Дирекције трамваја и осветл^ења VII. бр. 10575.

Прва офертална лицитација за извршење рекоиструкције Таковске улице код Поштанске штедионице са уклањањем постојећег сквера. На основу одлуке Г. Претседника Општине града Београда VII. Бр. 443 од 22 фебруара 1941 год. Техничка дирекција Градског поглаварства одржаће на дан 12 марта 1941 год. I оферталну лицитацију у скраћеном року од 15 дана за извршење реконструкције Таковске ул. код поштанске штедионице са уклањањем постојећег сквера. Предрачунска сума износи 241.581.— динар. Лицитација одржаће ое поменутог дана у II часова у канцеларији Инжињерског отсека