Ošišani jež

...

Начелник Генералштаба ВЈ Небојша Павковић у интервјуу “Политици” изјавио је како нема појма којом имовином располаже његова жена. Испарада Павковић не само да нпје имао ништа Марковић, него није имао ништа ни са својом женом.

Јул је из својих редова изабацио малога Вулина. Пре тога је мали Вулин из себе изба Цио Јул.

Бивши ЈЛилошевићев председник Југославије Зоран Лилић основао странку. Зоки се нада да ће тако једном постати и свој председник Југославије. Не зна се ко више, да ли Жарко Кораћ или неко други од његових осам присталица, замерају Војиславу Коштуници на неким потезима.

Нема неспоразума између Ђинђића и Коштунице. Напротив, имају споразум,' и то написмено. , Једино што различито читају оно између редова.

Требало би некако јавити одлазећим кадровима у Друштву за бригу о деци да нико, ама баш нико не може да има баш рве! Ето, унуче нашег бившег диктатора Милошевића никад неће инати, јер.се нико неће усудити да му купи - звечку!.

Чак ни јој Миломир Краговић не зна чита ли ико књиге. Мире Марковић. Не зна он ни да ли је икад иједна прбдата у нској књижари, али са сигурношћу може потврдити да су другаричине књиге сигурно најоткупљиваније, Не би Краговићу ништа чудно било ни да-је. бивши министар Жељко откупио Ш књиге које ће Мира тек да напише.

'Удружење књижевника Србије узело је у заштиту свог члана, истакнутог песника Драгана Колунџију. Удружење оттро протеетвује штота Ошишани јеж одавно није зезао.

Није ми што Јадранка Јовановић пева; и треба да пева, то јој је посао. Мени је само ко бајаги, криво што многима око ње - више није до песме.

Ако овом брзином настави да руши зидове санција, 'председник Војислав Коштуница ће опет изазвати Милутина Мркоњића да крене у изградњу!

Ако пропевају- неки политичари, постоје реалне шансе да опадну цене у хотелима и ресторанима за дочек Нове године! ,

Министар иностраних послова Горан Свилановић вози се у старом ауту. Али, кад оде у иностранство, осетиће како је лепо' променити кола...

\3а две песме уступљене PTČ-y Зорица Брз'нцлик је добила хонорар од два милиона динара. Нико нам није умилније певао - за веће паре!

Глумац Деско .Станојевић био је у једној левој партији задужен за бригу о деци, и често јс.- играо бесплатне дечије представе. Хонорар је уплаћиван на жиро-рачун његовог пса Симе!

Савезна влада укинула је таксу за излазак нз земл,е, да се бивши политичари не излажу претераном трошку приликом бекства из земље!

'Бивши премијер Србије Мирко MapjanoßiA увек је био доследан. Он је између прогреса и регреса увек бираб ПроГрес. И то цео!

(Ца ли је Гl7 Досов Јул плус?

МАТУРА МОРТЕ

Ко то у једној земљи сељака све влаковима без возног реда великим транспортомчете ђака професоре с дневнпком увреда Колнко путник... кадиде пешке снгурно не много, то знамо изнова нас уче старе грешке кад своје нећемо да туђе дамо Тамо-где' смо приношени жртви Остајте...пева Шантић, па шта буде у земљи где само бораве мртви са устнма пуним родне груде Што на уму друмовима лута звезде слуте нове неприлике ћедел-кула знакови крај пута и у мермеру матурске слнке.

Поп.Д.Ђурђев

14