Podgorac

20 сТодгораа,

«Подгорац> по други пут бира најбољег спортисту, спортског радника и спортски колектив у прошлој години у општини Осечина

КО ЈЕ НАЈБОЉИ У 1999. ГОДИНИ

Редакција •Подгорца“ организује избор најбољих у спорту у општини Осечина у минулој години. По традицији, мада је ово тек други избор, бира се најбољи спортиста године, највреднији спортски радник и најуспешнији спортски колектив.

Избор најбољих извршиће жири редакције Подгорца“ састављен од сарадника листа, бивших спортиста и спортских радника из нашег краја, а на основу по Шо читалаца и љубитеља спорта. по пе

Предлози, читко попуњени, искључиво се шаљу на купону који Оран Ио уз овај текст. Наша адреса је: Лист „Подгорац" („Бирамо најбоље у 1999. години"), Улица Карађорђева бр. 114/23, 14253 Осечина.

Купоне пошаљите поштом или лично донесите у нашу редакцију најкасније до краја јануара 20000 г.

Читаваце који буду учествовали у предлагању најбољих чекају бројне вредне и занимљиве награде од редакције и спонзора листа.

(торта

31. децембар 1999.

Бљесак нове фудбалске наде из Осечине

БРАНА НАПУНИО МАЂАРИМА МРЕЖУ

НА ВЕЛИКОМ традиционалном фудбалском ' турниру млађих селекција у мађарском граду · Дебрецину, пуним сјајем заблистао је даровити дечак из Осечине - Бранислав Милошевић, члан ' ваљевске Вујић Будућности. Талентовани Брана, нова фудбалска нада | Подгорине, проглашен је за најбољег играча међу својим вршњацима ( 1988. г.) из 16 екипа, а са 15 постигнутих голова (против тимова из Ђера, Чабе, ФСТ, Дебрецина и Школе фудбала Златна лопта из ет) стигао је до ласкаве титуле најбољег стрелца турнира. За приказане игре и прегршт лепих голова млади Милошевић је од организатора награђен пехаром и фудбалском лоптом.

ЛЕО Мали фудбал

БОЖИЋНИ ТУРНИР

Спортски центар „Осечина“ и ове године И традиционални Божићни турнир у малом фудбалу. Екипе се могу пријавити сваким радним даном у а спортова.

УЗЕЛИ ИМЕ ЈУМАКА

У знак | на свог некадашњег играча, јуначки погинулог пилота-пуковника Миленка 1 Павловића, Скупштина фудбал-

1 Подгорац» НАЈБОЉИ У ПОДГОРИНИ У 1999. Г. | 1 ског клуба "Младост из Горњег 1 Предлажем 1! Црниљева донела је одлуку о 1 Бо 1 промени назива клуба у ФК 1; 1 Миленко Павловић“.

; О о“. с... --=. <= „сл -__ ____ .- - _-_-____ --_-________ 1 Спортиста године 99 | | срудбалера Горњег шта = |“ - – ! овим скромним гестом одају 1: Спортски радник 99. =. = бовососсвсвоврссовососовосососововосове 1 почаст своме земљаку. 1 5 5 Ке | Олга ИВАНОВИЋ П порпшскиколективој .. ___""___"____"_________________ и 1 Радничке спортске игра 1 1 К Имеипрезиме . .. .___ ._.___... "_____________ 1 ПОЧЕЛО НОВО 1 1 1 1 ПРВЕНСТВО 1 Адреса -- -- __-__-__-_____ ___-___________ | 1 те 1 _ У овој години су одржане РСИ 1 Место - ~ __-..- ..--.- ..“ __________-_ __"_"_____ _ 1 у малом фудбалу. Учествовало је

#

ПА Ба Ба с ош с с Бо с о БА Ба с с с с о с с с БЕБЕ БЕБЕ ПБ ПБ шп шп ши и о ош и и и 14 екипа, сврстаних у две групе.

овессевесосевеосовеосвсоссеввоссвосссссосесвсвососвесессвсовессосососвсоссссосвсососовоссвове

Такмичило се по бод систему, а после тога првак је добијен "плејофом“. Одржано је укупно 56 утакмица, које су протекле у фер борби. Прво место освојила је скит 33 Подгорка-Аграр“, која се у финалу састала са 'Јадар-паком“.

Интересовање гледалаца било је изнад. очекивања. Свако коло посматрало је у просеку преко 300 гледалаца.

Ново првенство почело је ових дана. Пријављено је 20 екипа, које су сврстане у две групе. Након завршетка такмичења за бодове, приступиће се поново гплеј-офу“, да би се добио победник за 2000. годину.

Поред фудбала који има највише присталица, у фебруару ће « се одржати кошаркашко такмичење у баскету, слободним бацањима и шутирању “тројки“, као и првенство женских екипа у пикаду, |

Б.ЈОВАНОВИЋ

оооосоооосоорОрСсоорооОообоовоовоооооооовосооововосооосоовоовосоооооо

ПИОНИРИМА ОФК ОСЕЧИНЕ

"Бавећи се спортом,надамо се да сте изабрали пут ка успеху и

слави.Желимо вам да на путу успеха и славе истрајете и да ускоро

постанете познати фудбалери. Успех и признања су,уз рад и таленатдео среће.Вама и вашем клубу ОФК Осечина желимо пуно

среће. Срећни вам новогодишњи и божићни празници.Нека наша домовина, заједно са вама, буде срећна. |

"МЛАДИ СОЦИЈАЛИСТИ ОСЕЧИНЕ

(Закупљен простор)

|