Policija

ОПШВИО Готов је:

Полицијски Речник

од Д. Ћ. Алимпића вел. жупана у пензији

(> ВИА Се ви] --=-=-========0 СС (пе ПОне2> Н

Одштампана је и трећа — последња књига овог јединственог дела, које представља велику новину у нашој правној књижевности. — Она садржи, на 42 штампана табака вел. осмине, рубрике од слова М. до слова Ш. а поред тога и додатак, у ком су изложене све измене и допуне у ранијим рубрикама Речника.

Цео Полицијски Речник — три књиге — садржи 700 рубрика на 95 штампаних табака вел. осмине а цена му је: за ове три књиге у обичном повезу дин. 260, у платненом повезу дин. 320.

Прве две књиге стају у обичном повезу по 80 д. у платненом повезу по 100 дин. а трећа књига стаје у обичном повезу дин. 100, а у платненом повезу д. 120.

Предговор за Полицијски Речник написао је познати стручњак Г. Слободан Јовановић и у истом констатовао да ово дело представља велику добит за нашу правну књижевност. |

(5)

ПБ В ПРЕП ава не Праве ВН а)

Издавачка Књижарница Геце Нена, Београд. (=> ВОД

јоц ров и = Е

[ве 5> ВАН Син === > НЕДН 44)

машинска ФАБРИКА

АУГСБУРГ-НИРНБЕРГ АД.

Гради: Дизелмоторе без и са компресором од 15.000 коњ. снага, Дизелмоторе за погон индустријских и електричних постројења, затим за аутомобиле и лађе. Кранике (дизалице). Све врсте вагона и трамвајских кола. Постројења за водобране и искоришћавање водене снаге итд.

А. БОРСИГ Д.С.О.Ј.

БЕРПИМ — ТЕГЕЛ.

ПРОИЗВОДИ: локомотиве, парне котлове, парне машине и пумпе свих врсти (Мамут-пумпе и пумпе за кућне потребе), спроводне цеви, компресоре, постројења за производњу хлада и леда, целокупна постројења за хемијску индустрију, постројења за чишћење (усисавање) прашине.

| На захтев бесапатна посета ппжењера | ЗаСТУПНЕЦМИ ЗА СРБИЈУ Н ВОЈБОДИЛУ

Х. и ХР. ФЕГЕЛИ БЕОГРАД кнез МА НИНА 59 | телефон 4-%9