Policijski glasnik

СТРАНА 128

ПОЛИЦИЈСКИ ГЛАСНИК

НРОЈ .Ј6

да казну не може платити, има да издржи 30 дана затвора. Влаот која га иронађе, треба да изврши казну па о томе да извеоти и начелника среза деопо-

Непознати крадљивац, украо је Димитрију Јездимировићу, обућару из Београда, један новчаник у коме је било 23 динара. Непознати је отар 14 година, плав у похаба-

ш

: , I , л !

.

НШришј

Ш11ШЕ1

1111

Непознати крадљивац, ноћу измађу 6. и 7. овог меоеца, на опаоан начин, украо је из Фабрике ооде нок. Антона Фича у Београду 3 1. комад сиФОна у вреднооти 93 динара. — Акт кварта врачарског Бр. 3 7 55. Непознати крадљивац украо је један војнички чамац у Митровици у А.-Угарској, и држи се да је превезен на нашу отрану. Чамац је дугачак 8 метара, обојев црним тером ; има два седишта нозади. С поља су урезана слова 8. Ј. I), — Акт Управе града Београда Бр. 1 3941 .

Славко Ј. Цекић, калФа берборски из Лесковпа, украо је 2 40 динара у срсбру Филииу Стојковићу, берберину опд. на побегао. Он јо стар 19 година, висок, црномањаст. ■Депеша пачелника ореза леоковачког Бр. 8 6 50. Димитрије Нинчић, родом из Црне Горе, има- да одговара- за опасну крађу, а.ш се палази у бегству. — Депеша начелника среза тамнавског Бр. 3 47 5.

Димитрије Перић, Цигатшп из Ковачевца ср. беличког, побегао је 16. ов. месеца из општипског затвора. Он је стар 22 године, омален, бркова и косе црних, брија се, у оделу оукнеиом, на глави шешир а па ногама опапци. — Депешаначелства округа моравског Бр. 447 3.

товачког, с позивом на љегов акт од 13. овога меоеца Бр. 68 63.

пом оделу оа шубаром на глави. — Акт кварта савамалоког Бр. 2 5 65.

Душан Васиљевић, Циганин, из Заблаћа, ччју слику износимо, и Андрија Адимпи11, Цнганип из Лаловика, одговарају за крађу коња код иачелника среза колубарског. округа београдског. али ое налазе у беготву, — Допеша истог начелника ,Бр г 6693. Препоручује се нолицијским и онштинскнм властнма, да за „авима побеглнм личностима учине пајзкнвљу потеру, и у случају проналаска стражарио нх упуте властима које су иргернице издале, с позивом на озиачене бројево акта или деиеша.

Н А 3 Н А Њ Е Комилетџ »Полицијсног Гл асника« за 1908. и 1909. год., у елегантном тврдом иовезу, могу се добити у у-редииштву ио цену од 20 динара за једиу годииу. Номилети у меком иово.зц за 190*. п 1909. год могу се добити ио цеиу од 15 за једну годину, или оба зајсдно за '25'Ђинара.

Штампа Краљ. Срп. Државне Штампарије

уредник Душан Ђ. Алимпић