Srpski pčelar

Цене огласима у „Српском Пчелару": Оглас на целој страни: једанпут стоји 60 Дин; трипут за 10% јефтиније; на пола године 20% јефтиније; на целу годину 30% јефтиније. Оглас на пола стране: једанпут стоји 30 Дин ; трипут 10% јефтиније; на пола године 20% јефтиније; на целу годину 30% јефтиније. Оглас на четвртини стране: једанпут стоји 20 Дин.; трипут 10% јефтиније; на пола године 20'/» јефтиније; на целу годину 30% јефтииије. Оглас на осмини стране: једанпут стоји 15Дин.; трипут 10% јефтиније; на пола године 20% јефтиније; на целу годину 30% јефтиније.

Ко жели да купи старија годишта „Српског пчелара“ година 1924 1930. нека пожури са наруџбом, јер се налази још мали број комплетних годишта. Цена је за свако годиште 20 динара. Новац се шаље унапред или се лист шаље на надоплату. Поруџбине и новац треба слати „Српској пчеларској задрузи" у р уму.

Чланарина је за чланове утемељаче једаред за увек 100.- Дин., а заредовне чланове 30. Дин. годишње. Редовни чанови добивају лист бадава, а утемељачи плаћају годишње за лист 15 Дин. Претплата је за нечланове 30 Дин. годишње а плаћа се унапред за целу годину.

Претплату и огласе треба слати “Српској пчеларској вадрузи" у Руму Рукописе, питања, књиге, листове у вамену и рекламације (потраживања недобивених бројева) треба слати уредништву. „Српског пчелара, у Земуну.

Власник и издавалац „Српска пчеларска задруга“ у Руми.