Svet

® Nema više prostora za tračeve. Sada ispunjavam obećanje da informišem čitaoce SVETA o tome šta si sve radila od prošlog leta? Nakon proslogodišnjeg odmora u Diznilendu, snimila sam novu ploču koja je, zaista postigla zapažen uspeh a pesme "To je moj dom", "Dva dana" i dr„ postale su hitovi. Nakon koncerta u Tašu usledila je duga evropska tumeja koja me, zaista premorila. Nijedan vikend nisam imala slobodan. Svaki vikend pevala sam u diskotekama, halama, klubovima. Premorena sam ali i zadovoljna jer živim za pesmu i svoju porodicu koja me u svemu podržava. • Viđena si u Monaku? Samo deset dana ja, Stefan i Boban odmarali smo se u Monaku a onda je usledila tumeja po Makedoniji. • Tamo si, čujem, napravila dar-raar? Iz večeri u veče od Skoplja do Kuraanova i Kičeva bilo je pnsutno pieko pet hiljada Ijuđi, a stotine njih tražilo je kartu više. Ja sam pevala a oni su me slušaii kao da smo se rastali pre tri dana, a ne pre tri godine. • I Boban je bio s tobom? Boban je u Skoplju otvorio privatno preduzeče - zastupništvo "Mercedesa" i neophodno je da Sto više vremena provede u Makedoniji. Verovatno čemo posle Baušiča jeduo vreme odmora provesti u Ohridu da bi što više vremena proveli kao porodica. • Tvoj menadžer i kum Gane Đokić rekao mi je da planirate nove koncerte u Sofiji i Temišvaru gde si izgleda najpopularnija. Zaista se radujem susretu sa bugarskom i rumunskom publikom gde sam pevala na stadionima, a uverena sam da če doči do realizacije ovih koncerata. Ja sam građanin sveta živim tamo gde radim, radim svuda gde me vole i poštuju moju pesmu. ® Pored planova koji se odnose na pesmu šta ste Boban i ti još planirali? Kčerku. • Pa šta čekate? Započeli smo mnogo toga Boban privatno preduzeče, ja skupljam materijal za novu ploču. Ne brini, sve čemo mi postiči. Najvažnije da smo siečni i da imamo beskrajno poverenje jedno u drugo. • Započeli ste nešto i na Zlatiboru? Da, planiramo da napravimo kantri klub sa pedeset privatnih apartmana namenjenih poslovnom svetu. Takvi klubovi veoma su populami svuda u svetu. Oni sadrže teniske terene i posebne objekte namenjene deci. Boba će da brine o sportu, otvoriče školu tenisa i tako ispuniti svoju veliku želju, a ja ću se brinuti o zabavi. Biće tu svega bazena, konja, ponija.

e Oni koji prate tvoj rad kažu da pevaš bolje nego ikada. A i nije bilo tako skoro kad si zapevala. Hoću u stvari da pitam o tome šta misliš o ovoj plejadi mladih imena koja traže svoje mesto pod suncem? Prošlo je vreme kad je bilo dovoljno snimiti jednu ploču i misliti da si sve uradio što treba da uradiš. Stotine imena pored mog blesnulo je i ugasilo se. Uostalom ni moj početak nije bio preko noči. Ogroman rad i brojne ekipe bile su neophodne da se postigne to što sam ja postigla. Mnogo toga je potrebno za uspeh koji traje. Najlakše je početi treba ostati na sceni i biti uvek nov, neponovljiv. e Jednom si mi rekia da si svaku ploču spremala kao prvu? Ponavljam to i sada, i priznajem da sam za svaku sledeću ploču ulagala veći tmd nego za prethodnu. Bilo mi je veoma važno da svaka ploča ima nekoliko hitova, a ne da se pamti po jednoj pesmi.

s Raka Đokić je imao sreću da sretne tebe, ali i ti si imala sreću da sretneš njega. Brinuo je o svemu? Uvek ističem da ovoliki uspeh nikada ne bih postigla da iza svega moga truda i rada nije postojao jedan Raka Đokić, On je živeo da bi osmislio sve naše projekte. Velika praznlna ostala je u mojoj duši. • Kako doživljavaš svoju publiku? Moja publika nije svesna koliko mi elana pruža. Kad ih vidim kako su došli, možda iz daleka, da to veče budu sa mnom, pomislim da je svako od njih pojedinačno übeđen da je samo sa mnom i ja onda nastojim da se svakom od slušalaca obratim posebno. Taj fluid valjda oni osete. Tu nema prevare, nema laži. Ovom činjenicom objašnjavam što me deca toliko vole. Oni osete moju iskreuost jer ničeg nema u meni, dok sam na pozomici, več moja želja da svojoj publici poklonim i pmžim ono što najviše mogu i ono što najbolje mogu.

''Mmmmm da saisi Ingioisiovenka, što nneli istjćam all imam aravo I želžii da radlni. simda po sireln. ICome ie oao 11a pamsl trač da sam m teoncogata u Matedoislil nzela Boakaiionsteo dfža¥lianst¥Q ni danas ml nlie iasiie. nltl znam da 11 će neto ztog alioßsti snositl teonsehvence. iii nltome m eće failtl iiatea ga glave. Ponavljam. nerado dafeni demantiie. aii I loban I ja smo te ginpssti mogai ia demantniemo. kas are gsdinn dana omu da saia se orelifsMia I iizeia iisie lelena"

|;iz večeri u veče, od Skoplja do Kumanova i Kičeva bilo I je kartu više. Ja sam pevala a oni su ihe slušali kao da j smose raslali pre tri dana, ane pre tri godine j

25

7.07.1995. Svet

9 9 Zom .