Svet

S I0. 6. 1996.

li UO) Nataša Govin

zgleda da za megazvezdu Majkla Džeksona emo-

tivne patnje nemaju kraja.

· Srce sirotog Majkla ovogs

puta je slomila vest da bivša gospođa Džekson, Liza Men Prisli nastavlja postupak o usvajanju deteta, pokrenutog još u toku braka.

Ideja o usvajanju bebe mešovite rase rodila se pre dve godine nakon Što su se svi pokušaji da Liza zatrudini

| neuspešno Završili.

Agsencija za kontaktirana je u mwajvećoj tajnosti, popunjena je gomila formulara ı šansa da Džeko konačno “ispuni svoju želju za očinstvomi postala je potpuno izvesna. Majkl je bio u ekstazi od sreće dok je Liza u zajedničkoj bebi gledala šansu za održatnje braka.

Ipak. pored srećnog IŠČekivanja rodueljstva. popularni par |e provodio sate u brižljivom smušljanju fekunjez Javnog predstavljaHa SVOS ceda: Zvleli su da

na|cC-

JO

se. jednog dana, pojave sa bebom u naručju ı ostave medije da grozničavo tragaju za odgovorom na pitanje gde su ı kako dobili bebu.

No, nesrećni Majkl je potpuno prevideo najgori scenario te se tako našao Iskreno zapanjen Lizinim zahtevom za razvod.

Agencija za usvajanje je ovaj čin shvatila kao okončanje postupka usvajanja ı slučaj je bio obustavljen.

"KLEČEĆI SAM PREKLINJAO LIZU DA SE VRATI!" ·

"Ljudi iz Agencije su bili ne malo iznenađeni kada im se Liza nedavno javila ponovo i izrazila želju da se postupak usvajanja nastavi."

Elvisova 28-godišnja kćerka, već majka dvoje male \dece ız prethodnog braka,

_Cvrsto veruje da će JOJ OVO-

sodišnji Božić biti najsrećiuiJi ı da će pa provesti u drušiu Troje dece. No. ızgleda

usvajanje

da će Majklov Božić biti možda najtužniji do sada.

Slomljenog srca, skrhan tugom nedavno se poverio majci: "Sada sam izgubio svaku nadu da ću ikada postati otac. Liza mi je slomila srce!"

Kralj popa sve beljeg tena, no sve tamnijeg, nesrećnijeg privatnog Života, narušenog imidža zbog već poznatih optužbi o zlostavljanju dece, sumnja da će mu ıjedna agencija dozvoliti usvajanje i podizanje deteta.

"Ne mogu sebe da za-.

mislim u novoj vezi", plačući se poverio majci. "Klečeći sam preklinjao Lizu da se vrafi, ali ona to jednostano ne želi. Ona već ima svoje dvoje dece. .Ja nemam nijedno. Liza mi Je bila poslednja šansa da postanem otac."

Džeksonova ljubav prcma deci je svnna dobro poznata ı datira od početka inuzičke karijere. Ovaj čuveni stidljivi mršavko Je dao sve od sebe da postane prirodni otac Lizinop deteta ı IIG

ČUDAN PAR: Majkl i Liza prilikom posete jednoj dečijoj bolnici u kojoj su

MAJKL BI DA POSTANE VITEZ!

Majkl Džekson se obratio nedavno britanskom ambasadoru u SAD sa molbom da bude proglašen od strane kraljice Za viteza. Na pitanje ambasa- | dora zašto misli da je zaslužio tu laskavu titulu Ujedinjenog, kraljevstva, iz Džeksonovog, štaba mu je odgovoreno: Zbog, zasluga u radu sa decom (0. Šta o toj ideji misle roditelji | koji su pop-stara optužili za || seksualno napastvovanje svoje | dece, za sada nije poznato!

NJENA DECA: Liza ima dvoje dece sa svojim bivšim SUDI OOU POI Kočom

RAZVOD SA LIZOM KOŠTAO MAJKLA 5.000.000 DOLARA!

Odnedavno su džepovi kralja pop-a lakši za čitavih 5 miliona dolara. Toliko je. naime. bilo potrebno da se isplau Liza Meri Prisli ı tune okonča brakorazvodina parnica. Isplaćivanje ove sume bila je jedna od stavki predbračnog ugovora u kome je naznačeno da pomenutu sumu Liza dobija u slučaju da par ne dočeka petogsodišnjicu braka. Za očekivati je bilo da Majkl nije bio preterano oduševljen ispunjavajući ovu novčanu obavezu, no iZbora nije bilo. S druge strane, Liza Merit je ispunila svoju ugovornu obavezu sa daleko većim oduševljenjem. [ako naslednica očevoe ogromnob bogatstva (200.000.000 dolara) njen je bankovui konto stroso kontrolisan, pa je posve jasno što razvod za nju ne predstavlja traumu u kojoj je on za Majkl:t.

anje

"Ššacovali" bebu za usvaj

re

pokaže svetu da je "pravo muško”, a svojoj supruzi da je sposoban za ulogu dobrog, i požrtvovanog, oca.

Opšte su poznati detalji o njegovim | samopregornim pokušajima da Liza ostane trudna. Svakodnevno „su šake vitaminskih pilula silazile niz njegovo grlo, na kalendarima su brižljivo obeležavani datumi kada je pOstojala najveća šansa za začeće, mnoštvo romantičnih izleta uz kreiranje najnežnije almosfere.. Sve to, ipak, nije dalo željeni rezultat, te su Liza i Majkl konačno doneli odluku o usvajanju.

"NE IDEM U KUPOVINU BEBA!"

Sam razvod delovao je šokantno, a Lizina odluka da ipak usvoji zajedničko dete koje je zapravo trebalo da održi brak deluje j oš šokalntnije. Članovi klana Prislijevili su ne malo zbunjeni Čitnjenicom da Liza, iako više ije

udata za crnog. čoveka, ı dalje želi bebu mešovite rase. Gospođica Prisli svoj akt objašnjava krajnje humanim razlozima: "Samo želim da ljudima otvorim oči pred činjenicom da je i ovoj deci potreban dom i da rasa ne sme biti prepreka. Usvaja-

samo 14

Ki-20]

OR O LN LJ

nje ove bebe sigurno će skrenuti pažnju na pitanje međurasnih odnosa. Ja ne idem u kupovinu beba. Samo želim da prvom dostupnom defetu pružim svu majčinsku ljubav"

U ovoj plemenitoj Zamisli Liza ima potpunu pod-

ršku Denija, svog bivšeg muža i oca njihovo dvoje dece koji i inače želi svoju porodicu ponovo na okupu. Sa ih bez malene tamnopute prinove, Deni želi svoju Lizu nazad.

TH. 99972 58 55 23 85.

[BLU AOA. OBU AO OCITA

po međunarodnoj lapili”–