Svet

1.(I) Ceča...a.. 014 2.(2) Željko

SamardžŽžić.........lo9 3.(3) DŽeJ „5:...5...03 4. (4) Šaban

Saulic. .........45 5.(5) Dragana

Mirković ........... 40 6. (6) Miroslav

IC... 28 7.(7) Haris

DŽInovIĆ tn... 27 8. (9) Željko

SašiĆ.. LL 5 9. (8) Ana Bekuta':............ 23

| oSponična _ Peocute O 0 O | O O Ciganka “Toma Zdravković 4 3. Sipajte mi još jedan viski — Željko

Sa4D)OTOZIĆ IE OL E GOT MO O A 3 :: Dunav. · Dže| ___- | PU O O 2

5: Vežite mi ruke Zeljko Šašić i

"Uspomena" će biti hit narednih dvadeset godina. To je zaista moja najdraža pesma. Toma Zdravković me asocira na mladost ı neka lepša vremena. On je bio Jedan od najvećih boema i živeo Je za muziku.

Zeljko Samardžić je najrečitiji primer da se vratilo vreme balada, a Džej se sa novom pločom potvrdio kao najbolji pevač balada. Željko Sašić Je pomenutom pesmom dotakao mnoga srca i mislim da je on jedan od najperspektivnijih mlađih pevača.

Željko Šašić ima odličan glas i mislim da je pred njim sjajna pevačka karijera. Brena je, za mene. bila i ostala kraljica folk-muzike.

| ŽNe veruj degendex. O O

2. Sluim::> Zeljko. Samardžić. E O 4 3. Svaki tren tebi suđena – Maja Nikolić -....3 8 4. Ti nikad nećeš znati – Zoran Kalezić - 2,

24]

+ Nije mene: dušo. ubilo – Dima O. l

E =

Izabrala sam pesme koje su bliske mojoj duši ı muzici koju sama stvaram. To su sve balade. jer upravo u tim lepim ı za pevanje teškim pesmama pevač pokazuje šta zna ı ume. U devedeset posto slučajeva balade postaju lične karte pevača. To dokazuje ı moj primer.

IP Beograd Geca o. – OE O O TI S | 5

2.Sunce ljubavi — Džej______, /. 0 4 3. Ja neću da ga vidim – Dara Bubamara „II 3 4. Suze kraljice Lepa Brena II II _____ 2 5_Prva/ljubav — Jelena Karleuša ___________ |

Posebno sam vezana za ovu Cecinu pesmu Jer sam je slušala na svojoj svadbi. Kad god je čujem, setim se tog lepog dana i dime me u srce. Volim sve Džejeve balade. Dara Bubamara je mlada i uspešna pevačica, a ova njena pesma je mnogo lepa. Brenu obožavam i ona je moj apsolutni favorit među koleginicama. Jelena Karleuša me priJatno iznenadila novim albumom.

GAGI (FANKI DŽI) |

TI Beograd – Ceca 1. II O S 2: Dunav Džej O IT ČE E e ai – 2: Oikad Sani se rodio Sinan Sakić | ______ 3 4_Cima ruža Zeljko Šašić ____O OJ, Ž S

Boli me uvoza sve _ Pepa Bična _______- ]

Cecu izuzetno cenim i kao pevačicu i kao čoveka.L Pošto sam bio gost na njenoj poslednjoj turneji. uverio sam | se da je veliki profesionalac ı da mnogo ulaže u SVOJ posao.| Džej je takođe sjajan pevač kao i Sinan Sakić čije pesme | su obeležile moje detinjstvo ı prvu mladost. ;

1. Još ne sviće rujna zora — Nikola Kartović e 0 OR O O 3

2. Zajdi, zajdi — ızvorna makedonska pesma . .

3: Mlada Jelka ljubi Janka –— Ksenija Cicvarić. 3

4. Violino, ne sviraj — Tozovac i Krčma u planini – Nedeljko Bilkić -.. >

5. Već odavno spremam svog mrkova — Zvonko Bosdani i OU O O i o 1

Najljepšu crnogorsku pjesmu "Još ne sviće rujna zora” Ja sam prvi snimio. Inače, trudio sam se da u ovaj izbor uvrstim zaista lijepe i kvalitetne pjesme i pjevače. Sve ove pjesme su pravi biseri u našoj bogatoj kulturnoj baštini. Bez obzira što našu novu narodnu muziku stalno neko kritikuje i kudi, Tozovac ı Nedeljko Bilkić su otpjevali sJajne kompozicije koje nimalo ne zaostaju za izvornim. Isto tako, moralo se naći mjesta 1 za najljepšu pjesmu Zvonka Bogdana.