Svet

IZA KULISA JUGOSLOVENSKE ESTRADE

Neda Ukraden trguje nekretninama u Sarajevu! Ovih dana u sarajevskoj štampi jedna od interesantnijih tema je imovina Srba u Sarajevu. Sto je vlasnik poznatiji. to je interesovanje veće. Tako je u jednim novinama izašao tekst sa naslovom ’Sta prodaje pjevačica Neda Ukraden i bivši košarkaš Ratko Radovanović". U tekstu se navodi da su oni posredstvoin ilidžanske agencije za prodaju nekretnina naumili da prodaju kuće i lokale u Sarajevu. Uz tekst su objavljene i fotografije objekata koje "prodaju poznate Sarajlije koje su pobjegle od rata".

Aleksandra Keva« slobodna, Kristina ludo zaljubljena! Sestre Kovač, Aleksandar i Kristina, 26. decembra u klubu "Džuugla" u Beogradu promovisale su svoju novu kasetu i CD pod nazivom "Malo soula". Kažu đa se tata Kornelije opet nije mešao, a da je mama Spomenka napisala samo jedan tekst. Sestre su odlučile da budu same svoji menadžeri dodajuči da su posle prve ploče "ledva raskfstile sa raznim posrednicima". Aleksandra (24) je trenutno bez momka, dok je Kristina (22), kako sama kaže, ludo zaljubljena. U najdužoj posveti koju smo videli na omotu jedne kasete, Kristina je nošena osećanjima napisala i ovo: "_.SPECUALNO HVALA, čoveku bez čije nagle (još uvek sam u šoku) pojave ne bih izašla iz višemesečnog bedaka, ni mogla da napravim ovu ploču - ti si moja inspiracija i moja Ijubav - za najlepše uspomene koje ću izvlačiti kada budem patetična, za more, šetnje, upoznavanje Minija i sela Radanovići, za najlepši rođendan ла svetu, underground izlaske - piroške, Moskvu, Sešir moj, za to što si jedini koji mi je dao Ijubav kakvu želim i za najlepši raskid na svetu - neka ova ploča bude poklon tebi, još uvek sam LUDA za tobom."

----- ii г;-- : тгп ~ r --.-д---. --■-■■■ --- Г .-- Г - |Г ........ . ----- innn-j hhhi irn ИТМГIПГГГI г iii »МIШИIШ i i'n li.liiiil :-~.Гг|lпт~ :r~ .—т Novogodišnje želje estradnih zvezda Brena hoce drugo dete, a Leontina - stan! I Lepa Brena: ~Da rodim drugo dete, da Stefan dobije sestru ili brata. Da posle napitka ’red bul’ na naše tržište plasiramo još jedan proizvod - ’vrućepantalonice’ za mršavljenje”. Dragana Mirković: ,Želim da kada me na kraju 1997. pitate kakva je bila protekla godina, kažem da je bila prelepa”. Leontina. ~Da rešim stambeno pitanje i da leto provedem sa istim dečkom kao i 1996.” Zorana: „Najpre da odradim beogradski koncert п februaru, aposle ćemo videti”. Snežana Babic: „Ја ćubiti ovako malo uopštena: želim nam svima mir, punozdravlja i sreće, a deci, mojoj najvernijoj publici - najsrećnije moguće detinjstvo”. Snežana Đurišić: ~U ’96-oj sam imala odličnu ploču, uspešan (prvi) solistički koncert, puno drugih nastupa i dobro zdravlje. Neka se sve ponovi i u ’97-oj”. | Sestre Kovač: ~Da nam kaseta zabeleži najveći mogući uspeh. Želimo zdravlje, presvega.”

Željko Šašić još uvek l podstanar! „Zarađuje se, ali sigurno ne kao pre. U stvari, | smanjila se mogućnost uštede, jer je prava s umetnost saćuvati neki dinar.” Ovim rečima ; Željko Šašić objašnjava činjenicu da još uvek n.ije. kupio stan, odnosno da je podstahar. ~U iznajmljenom stanu živim sa devojkom. Dobro funkćionišemo. Sonja je mlada devojka, ali izuzetno razumna. i Shvata sve prednosti i nedostatke mog posla. Oslanjamo se jedno na drugo i potpomažemo u svim prilikama. Oko kućnih poslova, | pomažem onoliko koliko mogu, bolje reći, koliko znam. Na primer, na pijacu uopšte ne idem, tamo se ne.snalazim”, kaže Željko uveren da bi da je.u neko drugačije vreme radio ovoliko kpliko šada radi, već | rešio svoje stambeno pitanje. Ovako, ono je otvoreno dodaljnieg. Da mu verujemo?! • •

Вајка smenjen zbog podrške studentima! Dragutin Balaban, pozuatiji po nadiinku Bajka, odnosno kao ćlan dueta "Viada i Bajka". smerijeo je sa dužnosti odgovornog | urednika Muzičkog radija " 101", koji radi u sastavu RTS-a Rckoa nam je da je tako uešto i očekivao, pošto je sa Vladoni uputio teiegram podrške učesnicima studentskog protesta u Beogradu, a u RTS-u tako uešto. kako kaže. ne opraštaju. U telegramu podrške studentima koji je Bajku koštao uredničke pozicije, on i Vlada su oapisali: "Draga deco, obraćaju vam se dva oca troje dcce, vaših vršnjaka i kolega. Ne pripadamo, niti smo pripadali nijednoj partiji, i ni pokretu. Pre tri godinc na proinociji našeg albuma ’Ja nisam ja' umesto nas su se poklonila dva dečaka. I fada smo smatraii t da ste vi naša jedina painct i nada. Mi smo našc pričc ispričali i pesme otpevalL Sada možemo samo da vas pratimc."

Vanesa slupala kola! Poznata po tome da je medti pevaćima sa najviše tezgi, a time i pređenih kilometara. Vanesa je nekoliko dana pred Novu godinu imala peh đa slupa kola. Uđes je, na sreću, bio lakši pa je ona prošla bez posledica, jedino joj se otac, koji često putuje sa njom, malo ugruvao. Za Novu godinu Vanesa je već nađoknađivala štetu pevajući u motelu "Nais’ kpd Niš.i (dve večeri). đok je 2. januara nastupila u LeSkovcu. Za 6 januar peva na priredbi "Deci Zvornika" zajedno sa orkcstrdm "Siatka tajna".

32

6. 1. jhtet