Svet

McQueen u nežnom izdanju

U McQueen kožnu torbu u pink boji staje sve što vam je potrebno za jedan dug dan van kuče - tablet, neseser sa šminkom, telefon, novčanik i ključevi! Sa dodatnim kaišem za rame, koji se po potrebi skida, i zaštitnim znakom ovog brenda, malom kosturskom glavom, ova torba predstavlja pravi miks ženstvenog i urbanog. A uz to je veoma praktična. Da li ste spremne da sa McQueen torbom izvršite modnu dominaciju ovog proleća? Tako smo i misliLi!

Obrazi boje mabna

Britanska kozmetička kuča TOOFACED poznata je po kvatitetnim proizvodima i perfektno dizajniranoj ambaiaži. Ovo rumenilo u tri nijanse možete koristiti i kao hajlajter, a paleta roze tonova pristaje svakom tenu i daju mu na romantičnosti. Ako ste pristalica kvalitetne kozmetike i želite da obnovite svoju kolekciju rumenita, onda je ovo prava stvar za vas. Bliži se Dan zaljubljenih, a ambataža je kao stvorena za početak nove Ijubavne godine. Blistajte i izgledajte besprekorno!

Pastelni floral

Svake godine kroz kolekcije poznatila dizajnera i high street biendova prosaiče se floralni print. Ne morate da budete romantične da biste nosile cvetni dezen jer smo protelde sezone imali prilike da ga gledamo i u ginnge izdanjima. Ovog proleća piedlažemo vam Lsomplet iz Zare, koji može da isprati svaki stilski pravac. Tamna osnova daje mu na atraktivnosti, a naš savet je da ga nosite uz atletmajicu i bajlserke kako biste postigle cool efekat.

4