Svet

FAVORITI NEDELJE

Modna rokerka Kada je u pitanju obuća za prelazni period, najatraktivnije su čizme do članaka sa otvorenim prstimajer su nekako kombinacija obuće za tople i hladne vremenske uslove. Nažalost, možda nepraktične ali estetski deflnitivno zanimljive i atraktivne, ove čizmice super će ići kako uz džins, tako i uz elegantnije varijante. Našli smo povoljniju verziju ovog modela, pa ako ste željne da eksperimentišete, nećemo vas baciti u veliki trošak, a opet ćete izgledati trendi i moderno.

Čekirajte šta je modna urednica Vanja JVntin izdvojila као must have komade i pratite je na teiteru ©vanjapantin

Valentino šik Zaboravite na stare gumene futrole i obudte svoj iPhone u ovo malo Valentino savršenstvo na preklapanje. Atraktivna boja, dizajn i već svima poznate nitne u obliku piramide jesu ono što ovaj modni detalj čini boljim od ostalih, a fenomenalna stvar jeste to što na unutrašnjoj strani preklopa imate pregrade za kartice, nešto što vaša sadašnja futrola sigumo nema. Naručite svoju na sajtu www.net-a-porter. com i budite piava fashion devojka jer to se od vas i očekuje!

Kao na sceni Komplet španskog high street brenda stradhm/s privukao namje pažnju jer izgleda kao scenska garderoba nekih svetskih zvezda, dok je, s druge strane, uz odgovarajući ostatak garderobe nosiv u realnom svetu. Kožne čizme sa nitnama ibajkerskajakna uz ovaj dvodelni modni momenatići će savršeno, ali neka vam u tom slučaju šminka i frizura budu baš diskretne. Ko je rekao da je teško postići look rok zvezde?

Modni detalj No. 1 Filip Lim definitivno je jedan od najatraktivnijih mladih dizajnera današnjice, a sigumi smo da njegovo vreme tek dolazi. Upadljive naočara za sunce sa neonplavim staklima prva je prošetala ruska trendseteika Elena Peiminova, dok su one deset dana kasnije rasprodate onlajn. Ako vam se baš sviđaju, ne brinite se uskoro će se ponovo naći u prodaji.

5