Učitelj

58

П

Председник чита писмо председника под-одбора, Врањског, којим јавља да је тамо образован месни збор и да је примио 60 дин. од стране Гл. Одбора за породицу покојног Живковића учитеља.

Прима се к знању.

ШП

Председник чита писмо председника Чукојевачког (у Гружи) месног збора, којим јавља да је тамо образован месни збор и изабрата управа. Тражи карте и правила.

Прима се к знању стим, да му се пошљу карте и правила.

ту

Председник чита писмо председника месног збора Звишког, којим јавља да је тамо образован месни збор. Иште правила. Прима се к знању с тим, да му се пошљу правила.

У Председник чита писмо председника месног збора Бањског ко-

јим јавља да су држали предавање. Јавља да је промењена управа. Прима се к знању.

МГ

Председник чита писмо председника збора, Рамског, којим јавља, да је тамо изабрата нова управа. Јавља да бивши председник није 'оставио никакве спискове, по којима би збор знао на чисто: ,Је ли збор дужан што Удружењу, или није, или ако је дужан од чега и који чланови дугују 2“

Прима се к знању с тим, да се пише од стране Гл. Одбора бившем председнику Рамског збора, да пошље азвештај садашњем председнику Рамског збора, о свему што се по овом писму тражи.

УЦ

Председник чита писмо председника месног збора Лозничког којим тражи 20 карата и толико правила. Прима се к знању с тим, да му се пошљу карте и правила.

МШ.

Предселник чита писмо г. Велимира Павловића учитеља, којим тражи да се јави г. Жујевићу и осталим учитељима из Тамнаве да је Гл. Одбор примио 50 дин. као половину прихода, од држате забаве.

Прима се к знању с тим, да се извести г. Жујевић.