Učitelj

УЧИТЕЉСКИ РАСПОРЕД 89

~ ти не === ши е

Милица Цветановићева из Подгорца, црнор., У Злот, пож. Милић Спмовић из Голупца, пож., у Царевац, пож. Милка Дамњановићка из Шапца у Липолист, подрин. Милован Јевтић из Тополе, краг., у Маслошево, краг. Милоје Милојевић из Кораћице, подун,, У Шопић, подув. Милорад Вујовић из Мораваца, рудн., У Гучу, рудн. Грбић из Конопнице, пирот., у Пирот. Јовановић из Третеника у Врађевшницу, рудн. Ковачевић из Непричаве, ваљ. у Десину, пож. Павловић из Црнољевице, тим., у Соко-Бању. 'Милосав Шолајић из Цветака, рудн, У Миросаљце, рудн. Милош Миленовић из В. Извора, црнор. У Кривељ, црнор. Милошевић из Д. Б. Реке, црн., У Бучје, тим. Мимовић из Ратаја, круш., у СОмрдљиковац, подун. Марјановић из Црне Баре, подрин., у Баново Поље, подр. „ _ Поповић из Виче, рудн., у Јежевицу, Руди.. Милун Јанковић из Жуна, тим. у Чумић, краг. Милутин Аранђеловић из Волујака, морав., у Јовац, морав. Жујовић из Врчина, подун., У Вукону, ваљ. Николић из Башина, подун., у Крагујевац. Пантелић из Г. Трешњевице, краг., у Бељено, подун. Ралетић из Ивковца, морав., у Рибницу, ваљ. Филиповић из Враћевшнице, рудн, У Ваљево.

и Дакић из Липовца, круш., у Врмпу, тим. Мирко Митровић из Студене, пирот., у Б. Башту. Мирослава Радовићева из Тор. Добриње, ужич. у Гучу, руди. Митра Крстићка из Љубовије, подрин., У Лозницу. Мијаило Бошковић са Ушћа, ваљ., у Шабац.

Бугариновић из Оровице, подрин., У Каменицу, Уж.

Голубовић из Зеленика пож., У Осипаонину подунав. Дрињаковић из Голе Главе, ваљ, у Коцељеву, подрин. Илић из Божевца, пож., у Голубац, пож. Јовановић из Ниша у Јелашницу, топл. Јовичић из Котраже, руди. у Пожегу. Карић из Краљева у Десимировац, краг. Красојевић из Гор. Милановца у Брезну, рудн. Кретић из Пирота у Гор. Душник, топл. Максимовић из Рибнице, ваљ., у Јошеву, подрин. Милосављевић из Ниша у Малошиште, тоил. В. Михаиловић из Јасенице, крај. у Почековину, крушев. Ракић из Пиромана, ваљ., у Грабовац, ваљ. Ризнић из Секирице, круш., у Прђиловицу, круш. Ристић из Големог Села, врањ., у Јелашницу, врањ. Ристић из Глоговца, морав., у Волујак, морав. Станојевић из Ивањице у Београд. “ Станковић из Орашца, краг., у Овешште, краг. Стевановић из Прибоја, врањ., у Ратаје, врањ. > Купчевић из Конатице, подун., У Брезову, ужич. Младен Марковић из Ужица у Мачкат, уж. Младен Николић из Кутлеша, врањ., У Сурдулицу, врањ. Надежда Јовановићева из Обренооца у Жабаре, пож.

„ Јовановићева из Жабаре, пож., у Смољинац, пож. Настасија Видојковићева из Јагодине У Волујак, мор.

РЕЈ >

» »

»

» " 2 >

2

Ра