Učitelj

90

УЧИТЕЉСКИ РАСПОРЕД

Настасија Николићка из Смедерева у Пожаревац. У Петровићка из Ниша у Бању, врањ. Наталија Ракетићева из Алексинца у Прокупље. Недељко Југовић из Моклишта, пирот., у Нирот. Итњатовић из Мачката уж. у Ужице.

И Милићевић из Мрсаћа, рудн., у Самаиле, рудн. Никола Богдановић из Стрелца, пирот., у Рогљево, крај. Вељић из Ражња у Нараћин. Дамјановић из Шапца у Линолист, подр. » Јанковић из Ресника, краг., у Сипић, краг. 8 Јовановић из Пожеге у Рогачицу, ужич. Ковачевић из Сопота, пирот., у Каменицу, топл. Маџаревић из Шетоње, пож., у Волују, нож. Микић из Лисовића, подунав., у Топоницу, пож. Милосављевић из Лужница, краг., у Бадњевац, краг. Милићевић из Кличевпа, пож. у Сталаћ, круш Маџаревић из Волује; пож. у Манастирицу, пож. Милосављевић из Суводоња, ваљ, у Чокешину, подрин.. Миханловић из Барајева, подун, у Ражањ. Ненадовић из Тамнича, крај., У Куглеш, врањ. Пантелић из Лесковца, подунав., у Пожаревац. Соколовић из Гроцке у Ниш.

» _ Чолаковић из Врање у Београд. Нинко Цветојевић из Врањске, подрин., у Ваљево. Новак Лекић из Вел. Села, пож, у Зеленик, пож. Павле Атанацковић из Шпаја, пирот,, у Третеник. Димитријевић из Бељајке, морав., у Лугавчину, подун. Дробњак из Бојника, врањ., у Врњце, круш., Китић из Винче, подун,, “ Породин, пож. Провић из Вабојнице, краг, у Јорушице, краг. Беловуковић иг Прова, подун. у Слепчевић, подрин. Беловуковић из Слепчевића, подрин., У Равње, подр. Лазаревић из Грошнице, краг., у Каменицу, ваљ. Параскева. Миленковићка из Лесковца у Велуће, крушев. Паун Димитријевић из Кусатка, подрин. у. Штубив, крај. Периша Поповић из Прилика, уж., у Субјел, уж. Перка Јаковљевићева из Ивањице у Ужицу. Персида Голубовићка из Петровца, у Нересницу, пожар. Грбићка из Бање, врањ., у Пирот. Драговићка из Тешице, круш., у Доњу Кроварицу, рудн. Динићка из Ракинна, пож., у Лучицу, пож. Ђорђевићева из Кнића, краг., у Брање. Јовановићева из Мачката, уж. у Ивањицу. Нешићка из Витошевца, круш., у Грабовац, ваљ. Николићка из Бајине Баште, у Кремне, ужич. Колаковићева из Крагујевца у Лесковац. Кракова из Крагујевца у Калну, пирот. Нешићка из Ваљева у Витошевац, круш. Обрадовићева. из Пирота у Белу Паланку. Стевановићева из Колара, подун., у Велику Крену, подун.. Струнџалићева из Црне Баре, подрин., у Богатић, подрин.. Татићка из Београда у Мрчајевце, руднич, Цениђку из Београда. у Неготин.

»

>

>

7 > > > 2 7 > > > 22

>

>

22

>

522: 2 > 22 2 22 2 22

>