Učitelj

92

УЧИТЕЉСОКИ РАСПОРЕД

Светозар Огњановић из Волује, пож., у Јагодину. Сеферинка Поповићева из Суводања, ваљ., у Ваљево. Сима Аћимовић из Стапара, уж, у Каменац, краг. Јеврић из Подгорца, црнор., у Поточац, морав. К. Поповић из Параћина у Кићевац, круш.

„ Јањушевић из Бачеваца, уж. у Стапаре, уж.

„ Кевић из Закуте, краг., у Краљево.

Симка Ивковићка из Коњуха, морав., у Ниш.

» _ Тодоровићева из Драче, краг., у Глоговац, морав. Смиљана Суботићева из Ковачевца, подун., у Крњево, подун. Смиљка Костићка из Ниша у Валевац, тим.

Софија Богдановићева из Кобишнице, крај., у Кусадак, подун.

» _ Болманчева из Пирота у Прокупље.

„ _ Бошковићева из Д. Краварице, рудн. у Косјерић, уж.

- Војиновићка,. из Кнежевца, подунав. у Ст. Аџибеговац, подун.

Ф _ Гојковићка из Вратарнице, црнор., у Ниш.

5 Давидовићева из Рама, пож. у В. Градиште.

„ _ Ђорђевићева из Варне, подрин., у Меховине, подрин.

„ · Јовановићка из Чукојевца, краг., у Лужнице, краг.

„ _ Јоксимовићка са Уба у Брзан, краг.

»„ _ Милосављевићка из Лужнице, краг., у Бадњевац, краг.

- Новаковићка из Гор. Милановца у Цветке, рудн.

»„ _ Поповићка из Кобишнице, крајин., у Ниш.

» _ Петковићка из Параћина у Горачић, рудн.

__„ _ М. Петровићева из Печењеваца, врањ. у Паланку. Софроније Радовановић из Студене, топл., у Павлицу, рудн.

=

>

· Спасоје Бркић из Мишљеновнца, пож., у Доње Видово, морав.

Спира. Илић из Сталаћа, круш. у Тешицу, круш. Сретен Лазаревић из Белосаваца, краг., у Пожегу. и Драговић из Тешице, круш., у Д. Краварицу, рудн. »„ _ Васиљевић из Белушића, мор., у Сипшћ, краг. „ _ Васиљевић из Сипића, краг. у Жировницу, краг. Срећко Јевтић из Лознице у Љубовију. | Стана Илићка из Сталаћа, круш. у Тешицу, круш. » _ Отојићева из Крушевца у Александровац. „ _ Драгићевићева из Гуче, рудн., у Ужице. Станија Вељовићева из Крњева, пож., у Паланку, подун. - Нешићева из Власотинаца, пирот., у Горњи Милановац. - Шљивићка из Параћина у Шиљеговац, круш. Станимир Спасић из Малошишта, топл., у Превешту, морав., Станка Протићка из Валевца, тим, у Ниш. Станко Дуцић из Штубика. крај., у Шаркамен, крај. 5 Станојевић из Кладурова, пож. у Трнавац, црнор. Станоје Савић из Багрдана, морав., у Војску, морав. Стеван Аћимовић из Бучја, црнор., у Мариновац, тим. „ _ Гојковић из Вратарнице, црнор., у Ниш. ~ _ Димитријевић из Лозовика, подун., у Кисиљево, пож. Димитријевић из Кисиљева, пож. у Вел. Орашје, плодун, ~ _ Илић из Кнежице, пож., у Петровац. . Миладиновић из Шиљеговца, круш. у Крушевац. » _ Поповић из Радаља, подрин., у Стублине, ваљ. „ _ Павловић из Мариновца, тим. у Валевац, тим. Јовановић из Умчара, подун. у Ресник, подунав.'