Učitelj

А

УЦИТЕЉСОКИ РАСПОРЕД

Стеван Окановић из Каменице, топл. у Београд. Стојан Ж. Вукићевић из Д. Крчина, мор., у Обреж, мор. Миливојевић из Жабара, пож.. у Бистрицу, пож.

- Илић из Шарбановца, црнор., у Мокрању, крај. Танасије Марковић из Врдила, рудн, у Багрдан, морав. Тимотије Јовановић из Јаребица, подрин., у Прњавор, подрин. Тихомир Константиновић из Чукојевца, краг. у Мрчајевце, рудн. Тодор Благојевић из Бучја, тим. у Смедерево.

„ _ Костић из Лесковца У Аранђеловац.

Тома Соколовић из Ласца, рудн., у Врању. Трајко Марковић из Глибовца, подунав., у Бигреницу, морав.

„ _ Стевановић из Дворишта, морав., у Глоговац, морав. Танасије Костић из Десине, пож., у Божевац, пож.

"Тодор Цветковић из Прилипца, рудн. У Тијање, рудн. Танасије Радовановић из Александровца у Закуту, крат, Тихомиљ Маринковић из Прћђиловице, круше, У Алексизац. Угринка Павловићка из Ст. Аџибеговца, подун., У Секирицу круш. Филип Радуловић из Косјерића, уж., у Аранђеловац. Филипа Стојановићка из Породина, пож. у Брежане, пож. Фишш Јовичић из Каменице, уж., у Косјерић, уж. Хранислав Лазаревић из Рајца, крај., у ЈКабаре, пож. Христина Јовановићева из Бољевца, црнор., У Ражањ. Милутиновићка из Тополе у Јунковац, краг. Радовићева из Доњег Милановца у М. Црнић, пож. (тефановићка. из Пирота у Куршумлију.

4 Тешићева из Салаковца, пож, у Обреновац. ХристиФор Милић из Видровца, крај, у Кобишницу. Цвета. Павловићка из Параћина у Ниш. Цветко Петровић из Кусатка, мор., у жуне, тимоч. Петровић из Трнаваца, црнор., У Д. Б. Реву, црнор. Љубеновић из Гложана, морав., у Владичин Хан, врањ. Чедомир Урошевић из Варварина, мор. у Грабовац, мор. Ћирић из Белотића подр., у Лешницу. подр. Вучићевић из Макаца, пож. у Кленовник, пож.

[

2

» > 2

» » »

НОВА ПОСТАВЉЕЊА

о Алекса Џоповић — Студена, пиротски. Атанасије Витић — Табановац, пож. Благоје Чоловић — Белосавце, краг. Бошко Јосић — Војилово, пож.

Божидар Митровић — Водице, подун. Владимир Николић — Вајуге, крај.

5 Петровић — Разгојна, врањ.

- Миладиновић — Мокра, пирот.

. Николић — Стрелац, пирот. Василије Јовановић — Д. Крчин, морав.

Белимнр Кузмановић — Брадарци, пож.